Budgetvenlig madplan #1

Budgetvenlig madplan #1 er en SU-venlig madplan med billige hverdagsretter til hele ugen.

budgetvendlig madplan #1

Budgetvenlig madplan #1

For et par uger siden spurgte jeg ud på min Instagramprofil ift. mine madplaner. Jeg vil så gerne gøre dem så gode og brugbare som muligt. Derfor har jeg også oprettet en masse underkategorier inde i MADPLANER. Så man kan finde lige præcis den madplan, der passer til én selv. Budgetvenlige madplaner er en af kategorierne og her får i første i rækken: budgetvenlig madplan #1

 

Andre kategorier i madplaner

Der ud over kan du nu finde mine vegetariske madplaner her, madplaner med fokus på forskellige verdenskøkkenerkaloriefattige madplaner, madplaner med hurtig hverdagsmad (max 20 minutter), børnevenlige madplaner, glutenfri madplaner og madplaner lavet med vores egne familiefavoritter. Jeg håber sådan der er nogle af kategorierne der passer jer.

 

Budgetvenlig mad

Når jeg tænker budgetvenlig, tænker jeg helt klart på pastaretter, kartofler, linser og bønner, som giver godt med fylde og mætter godt, samtidigt med at råvarerne er billige. Derudover har jeg forsøgt at begrænse de lidt dyrere ingredienser såsom nødder, bær og bestemte grøntsager. Jeg har også lavet et par kødfrie dage for at sikre en SU venlig madplan. Jeg håber, I kan bruge planen!

 

Få her den første: budgetvenlig madplan #1

 

 

Indkøbsliste til budgetvenlig madplan #1

Grønt

 • 1 pose gulerødder
 • 1 net løg og 1 net hvidløg
 • frisk ingefær
 • 1 æble
 • 1 rød chili
 • 1 potte frisk dild
 • 1 citron
 • 1 agurk
 • 2 avocadoer (kan undlades, hvis I synes)
 • 1 forårsløg
 • 1 kg bagekartofler
 • evt. 250 g blomkål til flødekartoflerne
 • evt. lidt tomater til at pynte tarteletter med

 

Køl/frost

 • En pakke falafler – jeg bruger dem fra Urtekram på frost (vær OBS på at tilføje ingredienserne til falafler til indkøbssedlen, hvis du hellere vil lave dem selv)
 • 1 pose edamammebønner (fra frost) de pillede
 • 500 g kyllingebryst
 • 500 g hakket svin og kalv

 

Mejeri

 • 1 lille bøtte creme fraiche
 • 1 blok feta
 • 1 l mælk
 • 1 l piskefløde
 • 1 pakke smør
 • 2 æg

 

Andet

 • 200 g pasta
 • 1 dåse hakket tomat
 • 1 dåse kokosmælk
 • 2 dl røde linser (målt i tørvægt)
 • 1 pakke tarteletskaller
 • 1 bouillonterning
 • 200 g hvide asparges (på glas)
 • 1 lille pose pinjekerner (kan undlades, hvis du vil spare dette væk)
 • 1 flaske olivenolie
 • 1 glas eller bøtte sennep
 • lidt sukker, havregryn og hvedemel
 • spidskommen, koriander, muskat, paprika salt og peber

 

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til både aftensmad, tilbehør, salater, desserter og bagværk. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste.

Kommentarer

 1. Hej Julie, jeg er tilmeldt dit nyhedsbrev, men får kun den alm madplan på mail. Jeg kunne også rigtig godt tænke mig de andre også – kommer de ikk når jeg er tilmeldt?
  Tusind tak for fantastisk inspiration og alt dit arbejde med at lave det❤️

  1. Hej Nickie. Lige nu sender jeg kun en enkelt madplan ud om ugen, hvor jeg udvælger én hver gang fra de nye kategorier, som jeg har fået inde på bloggen. Men på sigt (når jeg har fået oprettet nok madplaner i de forskellige kategorier) vil man sandsynligvis få tilsendt en oversigt over et udvalg af madplanerne i nyhedsbrevet, så man hver uge selv kan vælge, hvilken man vil følge (den budgetvenlige, den kaloriefattige, den hurtige eller lignende) 🙂

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret