Tyrkisk salat (Coban Salatasi)

Indeholder reklame for Eva Solo

Her har du mit take og opskrift på den tyrkiske hyrde salat, som på tyrkisk hedder Coban Salatasi. En lækker, simpel salat, som jeg synes smager virkelig godt. Salaten er lavet i forbindelse med en kampagne for Eva Solo, derfor er indlægget markeret med reklame. Jeg synes bare ikke at i skulle snydes for at få den her opskrift på tyrkisk salat. Jeg håber, at den falder i din smag!

Tyrkisk salat (Coban Salatasi)

Tyrkisk salat (Coban Salatasi)

Opskrift på tyrkisk salat (Coban Salatasi)

 

Jeg er vild med kombinationen af grøntsagerne i denne salat. Den er meget simpel, men alligevel spiller ingredienserne bare godt sammen. Friske tomater, agurker, peberfrugter og løg – toppet med lidt feta og granatæblekerner. Nemt og lækkert! Både frisk og syrlig, da den lige er vendt i citronsaft, som bare lige runder salaten af. Jeg synes den passer super godt som tilbehør til aftensmaden, evt. med noget brød til.

På min instagram har jeg lige i dag delt kampagnen med Eva Solo, hvor jeg serverer salaten sammen med en haydari og Mititei (som er grillede hakkeruller). Nedenfor kommer jeg med nogle forslag til, hvad du ellers kan servere sammen med tyrisk salat.

 

Tyrkisk salat (Coban Salatasi)

Opskrift til 4-6 personer

Samlet tid

15 minutter

Ingredienser

 • 2 hele peberfrugter (jeg blandede lidt fra en rød, orange og en grøn)
 • 4 store tomater eller 10 cherrytomater
 • 1/4 rødløg
 • 1/4 almindelig løg
 • 1 agurk
 • 3 spsk. granatæblekerner
 • 2 spsk. feta
 • 1 spsk. citronsaft
 • 1 nip sat
 • 1 nip chiliflager

Sådan gør du

 1. Skyl alle grøntsagerne
 2. Snit grøntsagerne fint
 3. Frigør kernerne fra granatæble
 4. Anret grøntsagerne på et fad eller en skål
 5. Pres citronsaften ud over
 6. Top med feta og granatæblekerner
 7. Drys med salt og chiliflager

Bedøm denne ret

 

Spis denne salat sammen med…

Tyrkisk salat (Coban Salatasi)

Instagram

Følg også meget gerne med på min instagram for flere opskrifter og madbilleder. Jeg sender også nyhedsbreve ud hver weekend. De indeholder mine nemme, grønt og familievenlige madplaner. De er helt gratis og du kan tilmelde dig her.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret