Toastruller

Disse toastruller er med cheddarost og skinke, og de smager bare mega godt! Nemme og hurtige at tilberede – perfekt lige til søndagsbrunchen eller madpakken. Få opskriften nedenfor.

toastruller

Opskrift på toastruller

 

De her toastruller med ost og skinke er saftige og bløde med en sprød skorpe. Ej mums de smager godt!  Jeg har lavet dem i min airfryer, derfor er det ikke nødvendigt med fedtstof. Steger du dem i stedet på en pande, har du brug for noget smør eller olie.

Smid dem i ungernes madpakke, eller lav dem til en brunch – jeg kommer med nogle forslag nedenfor til, hvad du ellers kan servere sammen med dem. Jeg håber, at du kan bruge opskriften og vil prøve dem af!

 

Toastruller

Opskrift til 9 små ruller

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

13 minutter i airfryer

Samlet tid

18 minutter

Ingredienser

 • 3 stykker toastbrød (jeg brugte fuldkorn)
 • 1 god tsk. sennep
 • 2 store spsk. mayo
 • 1 nip salt + peber
 • 3 stykker cheddar ost
 • 3 stykker god skinke (mortadella)
 • 1 dl mælk + 1 æg

Sådan gør du

 1. Tænd din airfryer, hvis du har sådan en. Den skal lige varme op i 5 minutter
 2. Læg dine 3 stykker toastbrød foran dig og rul dem så flade du kan med en kagerulle
 3. Bland sennep, mayo, salt og peber sammen og smør brødene med dette.
 4. Kom et stykke ost og skinke i hver
 5. Rul dem så stramt du kan.
 6. Kom æg og mælk i en skål og vend rullerne her i, dryp dem af.
 7. Kom dem i din airfryer eller steg dem på en pande (her har du brug for fedtstof, det behøver du ikke i en airfryer). Hvis du bruger airfryer, giv dem 8 minutter, vend dem så og giv dem 5 minutter mere.
 8. Skær hver rulle i bidder og spis.

Bedøm denne ret

Se hvor nemt det er at lave toastruller her

Toastruller

Idéer til brunchbordet sammen med toastruller

Som sagt, så ville de her toast herligheder være perfekt at servere som del af en lækker morgen brunch. Det er bare lækkert når sådan et brunch bord indeholder lidt forskelligt, så man både kan få noget sødt og salt. Og sådan nogle små hapsere er jo perfekt, så man stadig har plads til andet lækkert. Hvis du står og skal diske op med en brunch, så kommer der her nogle forslag til hvad du kan servere sammen med toastrullerne.

 

Listen er lang og jeg kunne blive ved! Hop ind på vores kategori morgenmad og brunch, så kan du finde endnu flere opskrifter.

Toastruller med ost og skinke

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg meget gerne med på min instagramprofil også, hvor jeg deler madbilleder og opskrifter hver dag. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver fredag. Her er tilhørende indkøbssedler, og det hele er helt gratis. På Facebook trækker jeg både nye og gamle opskrifter frem og giver inspiration til hverdagsmaden, søde sager og træning. Jeg håber, vi ses!

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret