Thousand Island dressing

Her er en opskrift på en Thousand island dressing, der fungerer glimrende sammen med chips og grøntsagsstave, på salater, i sandwich, sammen med stjerneskud eller rejecocktails og en masse andet.

thousand island dressing

thousand island dressing

Thousand Island dressing

 

Dippen er lavet på grillede peberfrugter, hvilket smager så godt i dressinger. Det bruger jeg f.eks. også i min haydari. Denne dressing er med creme fraiche, tomatpuré, hvidløg og krydderier. Den passer så godt til en helt masse ting, jeg lige vil tippe om herunder. Men først får I opskriften på en hjemmelavet Thousand island

Thousand island dressing

Opskrift til 1 portion som den på billedet

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Ingredienser

 • 1/2 rød peberfrugt + lidt olie til stegning
 • 4 spsk. fed cremefraiche (jeg brugte 38%)
 • 1 lille fed hvidløg (revet eller presset)
 • 1/2 tsk. paprika
 • 1 knsp. cayennepeber eller chilipulver
 • 1/2 tsk. sukker
 • 1 god tsk. tomatpuré
 • smag til med salt og peber

Sådan gør du

 1. Skær peberfrugten i store stykker og rist dem på en pande med lidt olie til de bliver godt brændte (med skindsiden nedad). Lad dem køle lidt af og pil skindet af og kom så peberfrugten i en minihakker.
 2. I mens kan du blande de andre ting i en skål. Når den stegte peberfrugt er blendet, blandes den i dressingen.

Bedøm denne ret

thousand island dressing

Spis den sammen med

 • Salater, f.eks. over denne falafelsalat, eller over denne quinoasalat i stedet for creme fraiche dressing
 • I sandwich, f.eks. sammen med en tunsalat i disse flutes
 • I bagels, igen kan den serveres med tunsalat eller sammen falafler, lidt fintsnittet kål og andet grønt
 • Sammen med knækbrød, chips, grøntsagsstave og nødder – som en del af en tapas.

 

Følg med på instagram, på min Facebookside og/eller modtag mine nyhedsbreve helt gratis

Hvis I har lyst, er I velkomne til at kigge med ovre på min Instagramprofil, her viser jeg et udpluk af opskrifter frem. Jeg deler også en masse træningsinspiration og viser glimt fra vores nybyg projekt. Jeg har lavet nogle kategorier / højdepunkter, hvor man kan få lidt inspiration til madpakken, til børnevenlig mad, til glutenfri bagværk, madplaner og meget mere. Jeg håber I har lyst til at følge med der ovre.

Ellers er der min facebookside fuld af inspiration og ved at tilmelde dig mine nyhedsbreve (det er helt gratis) får du tilsendt mine madplaner til din email hver uge. Jeg forsøger altid at lave mine madplaner nemme og overskuelige, med tilgængelige råvarer som alle kan købes i Netto eller lignende. Jeg tænker madspild ind i dem, så råvarer og retter genbruges. Jeg forsøger at gøre retterne dejlig grønne og børnevenlige.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret