Sunde snickers is

Sunde snickers is lavet på banan, peanutbutter og skyr (eller græsk yoghurt) overtrukket af mørk chokolade og hakkede salte peanuts.

sunde Snickers is

Har du set vejrudsigten for denne uge? Hvad jeg kan se, så tyder det på at vi får rimelig meget varme. Derfor er jeg lige på forkant (for en gangs skyld) og deler en is-opskrift på sunde snickers is. De er vanvittig nemme at lave, jelt klart sundere og så mætter de faktisk ret godt. Isene er lavet på banan, skyr og peanutbutter. Bananen kan sagtens undlades, hvis du ikke er til det. F.eks. kan du komme en blød avocado i i stedet.

Jeg tænker ikke at man fortryder, at bikse sådan en omgang sammen og have dem liggende til hedebølgen vælter ind over os. På fredag vil det være ret så lækkert med en is i hånden :o) Opskriften her rækker til 4 små is. Jeg håber I kan lide dem, god appetit.

 

Sunde snickers is

 

Sunde snickers is

Ingredienser

 • 1 banan
 • 1 stor spsk. peanutbutter
 • 1 dl skyr eller græsk yoghurt
 • en håndfuld salte peanuts
 • 50 g mørk chokolade

Sådan gør du

 • Kom banan, peanutbutter og skyr i en blender eller minihakker og kør godt rundt til massen er helt cremet. Her kan du også bruge en blender eller food processor
 • Kom det i nogle små isforme og stil dem på frys
 • Smelt den mørke chokolade og hak peanuts
 • Når isene har sat sig, vendes de i nødderne og den mørke chokolade
 • Lad chokoladen stivne og kom dem atter i fryseren.

Bedøm denne ret

 

Sunde snickers is
Snickersis

Andre glimrende sommerdesserter

 

Følg med på instagram, på min Facebookside og/eller modtag mine nyhedsbreve helt gratis

Hvis I har lyst, er I velkomne til at kigge med ovre på min Instagramprofil, her viser jeg et udpluk af opskrifter frem. Jeg deler også en masse træningsinspiration og viser glimt fra vores nybyg projekt. Jeg har lavet nogle kategorier / højdepunkter, hvor man kan få lidt inspiration til madpakken, til børnevenlig mad, til glutenfri bagværk, madplaner og meget mere. Jeg håber I har lyst til at følge med der ovre.

Ellers er der min facebookside fuld af inspiration og ved at tilmelde dig mine nyhedsbreve (det er helt gratis) får du tilsendt mine madplaner til din email hver uge. Jeg forsøger altid at lave mine madplaner nemme og overskuelige, med tilgængelige råvarer som alle kan købes i Netto eller lignende. Jeg tænker madspild ind i dem, så råvarer og retter genbruges. Jeg forsøger at gøre retterne dejlig grønne og børnevenlige.

Kommentarer

 1. Så har jeg sådan en portion i fryseren, en glædelig og sund dessert på en mandag, falder helt sikkert i god jord. Tak for super god inspiration ?

  1. Åh det ved jeg desværre ikke. Jeg tæller slet ikke i kalorier, så har ingen anelse 😉

Vis alle kommentarer (11)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret