Peanutbuttercups

Okay! De her peanutbuttercups er vanvittige. Hold op, hvor de smager godt – og samtidig er de meget simple at lave. De består af blot fem ingredienser, og det tog max 10  minutter fra jeg fandt tingene frem, til de stod i fryseren. Giv dem lige en halv time på frys, og så er der lækre peanutbuttercups. Perfekte til eftermiddagskaffen eller som late night snack. Bliv ikke overrasket, hvis de hurtigt er væk igen.

 

peanutbuttercups

Peanutbuttercups

 

Jeg skal være ærlig og indrømme, at det er rent held, at mine blev så fine, blanke. For jeg har ikke tempereret chokoladen. Jeg har faktisk bare smeltet chokolade og kokosolie i mikroovnen. Uanset hvad så er smagen lige i øjet. Der er sødme, salt og masser af crisp. Prøv dem!

Peanutbuttercups (små)

Opskrift til 48 små hapsere

Forberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

en times tid i fryseren

Ingredienser

 • 100 g mørk chokolade
 • 1 stor spsk. kokosolie
 • 1 stor spsk. peanutbutter
 • 45 g salte peanuts
 • 45 g rice krispies

Sådan gør du

 1. Kom chokolade og kokosolie i en skål og smelt det i mikroovnen
 2. Rør peanutbutter i
 3. Kom salte peanuts og rice krispies i og rør rundt
 4. Kom i små forme – du kan bruge dem du ønsker
 5. Stil dem i fryseren og lad dem sætte sig helt. Det tager en lille time
 6. Nyd iskolde

Bedøm denne ret

Video af fremgangsmåde

peanutbuttercups

peanutbuttercups

Andre opskrifter med chokolade

Du kan også kaste dig over hjemmelavede chokoladebarer. Jeg har nemlig gennem tiden udviklet en del forskellige opskrifter på chokoladebarer, som jeg har lavet i lidt sundere udgaver. Prøv for eksempel:

 • Hjemmelavet twix hvis du er til sprøde kiksebunde, et lag hjemmelavet karamel og mørk chokolade på toppen.
 • Sundere Snickers-barer, hvor bunden er en dadel-peanut kage, så et lag skum, salte peanuts og til sidst mørk chokolade over.
 • Små faste bounty-kugler lavet på kokosmel, flødeost, kokosolie og agavesirup.
 • En af mine favorit-chokolader, hjemmelavede Ferrero rocher. Snaskede, bløde og alligevel faste. En dadel-chokolade-creme med bagte afskallede hasselnødder, så de får den kendte Nutella-lignende smag. Mums!

 

Forslag til ændringer

Du kan prøve dig frem med andre nødder end peanuts. For eksempel hakkede hasselnødder – så vil smagen nok blive mindre saltet. Du kan også udskifte peanutbutter med noget hjemmelavet karamelsauce. Blot for at lege lidt med smag og konsistens. Så vil du nok næsten være over i en form for toffifee rent smagsmæssigt.

 

Instagram og nyhedsbrev

Følg meget gerne med på min Instagram for flere opskrifter og nem mad-inspiration. Her deler jeg både billeder af en masse mad, men også lidt inspiration til træning. Primært nemme hjemmeøvelser. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her. Det er helt gratis og så får du mine madplaner i din indbakke hver uge. Tak fordi I læser med.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret