Starters med butterdej

Nu er det jo snart nytår og måske mangler du idéer til en lille starter eller forret. Her kommer lidt idéer til hvad du kan servere til talen sammen med et glas champagne. Starters med butterdej: butterdej er jo genialt, da det er nemt at arbejde med og så smager det jo dejligt at smør og salt. Det er sprødt og fedtet, og kan damme ramme for en masse festlige snacks. Jeg står personligt selv for en lille starter i år, og tænker at servere noget fra denne liste. Så måske I også kan bruge mine forslag.

starters med butterdej

Starters med butterdej

Er du ved at være klar til nytårsaften og har du menuen på plads? Ellers kommer jeg med lidt bud her

 

Har du styr på drinks til nytårsaften?

Ellers har jeg netop udgivet et indlæg her, hvor jeg har samlet en masse drinks man netop kan servere til nytår og til andre festlige aftener. Se også NYTÅRSDESSERTER eller det her indlæg med tapas, hvis det kunne være en idé til nytår.

 

Følger du mon med på Instagram?

Hvis ikke, så kan du klikke lige her, og komme direkte ind på min Instagram profil – hvis du kunne tænke dig at følge med. Jeg deler dagligt madinspiration og generelt lidt fra min hverdag og familie liv.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret