Smoothie ispinde

Smoothie ispinde med mango-lime sorbet og med hindbær-blomkåls is. Ja du hørte rigtigt, der er frossen blomkål i den røde sorbet. Det kan på ingen måde smages, slet ikke hvis du søder lidt med dadler eller vaniljesukker. Vores unger elsker dem og de er så meget sundere end de fleste købe-is. Jeg håber I kan bruge opskriften

smoothie ispinde

Smoothie ispinde

Smoothie ispinde

Opskrift til 8 ret store is

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

2-3 timers frysetid

Samlet tid

3 timer

Ingredienser

Hindbær sorbet

 • 250 g frosne hindbær
 • 100 g blomkål (jeg bruger frossen)
 • et par bløde dadler eller 1 spsk. vaniljesukker
 • en smule vand eller mælk bare til det kan blendes (men så lidt som muligt)

Mango sorbet

 • 200 g frossen mango
 • saft fra lime
 • 1 avocado

Sådan gør du

 1. Lav begge dine smoothies, til den røde fjernes stenene fra dadlerne (hvis du søder med disse), ellers blendes det sammen. Det skal have så lidt væske som muligt, så se om den kan køre uden. Kræver en god blender eller et par gange hvor man presser det ned i blenderen.
 2. Den gule blendes også blot sammen på samme måde
 3. Tag informe frem og kom en skefuld af hver på skift her i, til den blandes som du ønsker det
 4. Stil i fryseren et par timer til isene har sat sig

Bedøm denne ret

Her er en opskrift på noget virkelig nemt og sommerlækkert. Noget der er super børnevenligt, og hos os – et must til fryseren. Nemlig hjemmelavede smoothie ispinde. Du kan lave en hvilken som helst smoothie og bruge den her i. Det kræver bare en ret tyk cremet smoothie, så undgå for meget væske her i. Du kan sagtens lave slags smoothie, som du bruger her i. Du kan også mikse to, som jeg har gjort her. Det er både rigtig fint og det giver også en anden smagsoplevelse. Jeg vil næste gang prøve at lave en banan-smoothie og blande den med min chokoladesmoothie (igen med mindre mængde havremælk). Det kunne ende ud i en virkelig lækker knap så frisk, men mere sød is. Ellers har jeg også en opskrift på de bedste greenies her.

 

Gem grøntsager i dine smoothies

Du kan sagtens gemme grøntsager her i. F.eks. blomkål som jeg har gjort. Ingen opdager det og det smager super lækkert. Men også avocado, edamammebønner, ærter og rødbede er fine her i. Rødbeden skal selvfølgelig kun i en rød smoothie, da den farver enormt meget.

 

Andre sommerdesserter

 • Se også min opskrift på chiatrifli, en knap så dessertagtig sag – som nok egner sig bedre til morgenmaden. Men som smager skønt og er en skøn måde at starte dagen på.
 • Blåbær”is” med cookiedough kugler – en opskrift som kunne minde lidt om denne her, som også egner sig til både brunchbordet og til gæster.
 • Endnu en chiatrifli, men denne sag er med jordbær – hvor den første er med mango.
 • Ellers er der vafler med hjemmelavet flødeis. Det er også altid godt, måske knap så sundt som disse. Men virkelig lækkert
 • Iskaffe – her er min mest cremede opskrift

smoothie ispinde  smoothie ispinde

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge

Kommentarer

  1. Min fejl, det er rettet nu 🙂 Havde kommet til at skrive jordbær i stedet. Beklager

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret