Salater til grill

Her har jeg samlet en masse inspiration til salater til grill, altså dem man kan servere som sidedish til kød og pølser på grillen. Her i sommerperioden får vi virkelig tit grillmad, og der følger altid en salat med og andet grønt tilbehør. Ofte får vi også tzatziki, hvidløgsbrød  eller en form for kartofler. Men det er stensikkert at der også er en masse grønt at finde på bordet. Så se med herfor det grønne indspark til grillmaden

Salater til grill

 

Salater til grill – inspiration til grillmaden

 

  1. Vandmelonsalat eller bare stykker af vandmelon. Jeg elsker den friskhed og væske det giver som modspil til grillmaden (kødet). Ofte serverer jeg bare vandmelon uden at komme det i en salat, for det er sådan ungerne elsker det mest. Jeg er ret vild med at kombinere vandmelon, feta og rødløg samt evt. også jordbær.
  2. Tomatsalat. Der er denne med burrata og glace! der er også denne med nektarin (som også kan erstattes af jordbær) Elsker kombinationen af cherrytomater og nektarin eller cherrytomater + jordbær. Begge dele er så godt.
  3. Majskolber, kan serveres med hjemmelavet hvidløgssmør
  4. Friske ærter
  5. Jordbærsalat med basilikumsolie og grillost
  6. Mangosalat med avocado og pinjekerner 
  7. Sommersalat med melon og blåbær

 

Andet tilbehør til grillmaden

 

Kød til grillen

Og altså nu handler indlægger godt nok om salater til grillmaden, hvilket grønt tilbehør man kan servere. Men det kunne også være du havde brug for en ny yndlings opskrift til det der skal på grillen. Så vil jeg virkelig anbefale de her kyllingespyd med chilimayo eller de her spyd med pølser og grillost

 

Følger du mon med på Instagram eller TikTok?

Hvis du kunne tænke dig at følge med, så kan du klikke lige her, og komme direkte ind på min Instagram profil. Jeg deler dagligt madinspiration og generelt lidt fra min hverdag og familie liv. Du kan også følge med på min TikTok profil og måske blive inspireret af mine madvideoer. Jeg håber, at vi ses derude! 🙂

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret