Quinoa vafler

Her finder du en opskrift på lækre, sprøde quinoa vafler. Vaflerne er salte og passer perfekt til frokost eller aftensmad, hvor man kan komme sin yndlings topping på. Vi elsker vafler her hjemme – både søde og salte. Nedenfor fremhæver jeg lidt forskellige vaffelopskrifter, som vi ofte laver.  Jeg håber, at I vil prøve opskriften af.

Quinoa vafler

 

Opskrift på sprøde quinoa vafler

 

De her vafler med quinoa er virkelig gode. De er perfekte sprøde udenpå, bløde indeni og smager bare rigtig godt. Og så er det altså vafler på den sunde måde! Quinoa indeholder en masse protein og fibre og så mætter de godt. Så du kan roligt spise dig mæt i de her sunde vafler med quinoa med dit yndlings fyld eller blot som en hånd-hapser med på farten eller i madpakken.

 

Quinoa vafler

Opskrift til 4 store vafler

Ingredienser

 • 125 g quinoa (målt inden kogning)
 • 1 stængel forårsløg
 • 1/2 squash
 • 1 gulerod
 • 4 æg
 • 100 g revet cheddarost
 • 100 g feta
 • 40 g havregryn
 • godt med salt og peber
 • 1 tsk. stødt spidskommen
 • 1 nip cayennepeber

Sådan gør du

 1. Skyl quinoa grundigt i koldt vand. Kog det efter anvisning på pakken
 2. Snit forårsløg fint og riv squash og gulerod. Pres det “værste” væske fra og kom det i en skål
 3. Kom den kogte quinoa i skålen sammen med æg, feta, revet ost, havregryn og krydderier. Rør det sammen
 4. Tænd et vaffeljern og kom lidt fedtstof ved
 5. Kom en god skefuld dej i, opskriften her giver 4-5 store vafler hvis du bruger et belgisk vaffeljern. Giv vaflerne 6-7 minutter, så de bliver helt sprøde og gyldne.

Bedøm denne ret

Quinoa vafler

Vaffel opskrift – se her mine andre lækre opskrifter på vafler

Vi ELSKER vafler her hjemme, hvorfor vi også får det ret ofte. Vafler kan jo både spises til morgenmad, frokost, aftensmad – eller bare som en lille snack i hånden på farten. Jeg har efterhånden kreeret en del forskellige vaffelopskrifter og kommet lidt forskelligt fyld i (og på). Her fremhæver jeg lige nogle andre af mine opskrifter. Jeg varierer lidt mellem hvilke jeg laver – for tiden er jeg meget glad for sød kartoffel vafler. På nogle af indlæggene er der også forslag til hvad kan komme ovenpå vaflerne. Alt fra røget laks, parmaskinke og falafler til friske bær og is.

 

Følger du med på Instagram eller TikTok?

Hvis ikke, så kan du klikke lige her, og komme direkte ind på min Instagram profil – hvis du kunne tænke dig at følge med. Jeg deler dagligt madinspiration og generelt lidt fra min hverdag og familie liv. Du kan også følge med på min TikTok profil og måske blive inspireret af mine madvideoer. Jeg håber, at vi ses derude 🙂

Kommentarer

 1. Hej Julie

  Lækre vafler, hvad ku man putte på som er simpel og nem lige at spise. Jeg er meget småt spisende pt pga sygdom og prøver finde små retter jeg syntes ser lækre ud og overkommelige at lave og spise.
  Jeg er mega glad for at følge dig, elsker dine opslag og både fysiske øvelser og især opskrifter. Så tak🙏

  Mvh
  Charlotte

  1. Hej Charlotte
   Dejligt du kan bruge det 🙂 Jeg elsker at spis dem med en flødeostecreme (noget flødeost, salt, peber, citronskal og saft og evt. lidt revet hvidløg) og så laks og avocado og agurk. Mange tak for de søde ord

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret