Madplan uge 24

Her er en madplan til næste uge, med temaet: hurtig mad. Alle retterne tager nemlig max 20 minutter, så ønsker du en nem uge der er lige til at gå til – så er det denne her madplan du skal hoppe med på. Der er ikke gået på kompromis med smag eller sundhed. Her er masser af grøntsager og noget for en hver smag. Jeg håber du vil prøve madplan uge 24.

madplan uge 24

Prøv denne madplan med en cremet pastaret på menuen, lækre sprøde big mac-wraps, laksesandwich, cæsarsalat og avocadotoast. Ene af gode retter, som alle er lynhurtige at bikse sammen. Der medfølger en indkøbsliste og planen rækker til 2 voksne og 2 børn. Jeg synes denne uges madplan er ganske børnevenlig. Mine egne gider hvert fald godt både big mac-wraps (dog kun med agurk og tomat oven på). Pastaretten går også rent ind og avocadotoast uden purløg. Så ja, juster som det passer jer og hav så en rigtig dejlig uge 24.

 

Madplan uge 24 – se retterne her

madplan uge 24

Laksesandwich med sylterede rødløg og pesto

Pasta med chorizo og peberfrugter. Lav dobbeltportion, så der også er til onsdag.

Big Mac wraps

madplan uge 24

Avocadotoast med tomat, server med sød kartoffel fritter og haydari

Cæsarsalat med sprød kylling

 

SØNDAG ER RESTEDAG! Mix sammen hvad du har! Jeg tænker der vil være lidt rester af både retter og råvarer fra ugen, der gik.

 

Indkøbsliste madplan uge 24

Du kan jo evt. printe indkøbslisten her ud og strege ud undervejs. Du kan også klikke dine varer hjem online, f.eks. på Bilka to go, de laver også hjemmelevering i mange byer. Tjek dit eget basislager, måske du allerede har en del. Meget skal også kun bruges i helt små mængder. God shoppetur.

Instagram og nyhedsbrev

Følg meget gerne med på min Instagram for flere opskrifter og nem mad-inspiration. Her deler jeg både billeder af en masse mad, men også lidt inspiration til træning. Primært nemme hjemmeøvelser. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her. Det er helt gratis og så får du mine madplaner i din indbakke hver uge. Tak fordi I læser med.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret