Madplan uge 28

Her får du en nem madplan uge 28 som er en blanding af nye og velkendte opskrifter – men med et twist. Her er blandt andet en omgang krydrede og saftige kyllingedeller som smager for sindssygt godt. Dem kan du spise sammen med kartofler og spidskålssalat. Der er også en omgang smashed potato salat med ristede kikærter. Der er en lækker gammeldags skinkestang med tomatsalat on the side, og så er der nemme sandwich på også. Se video, opskrifter, indkøbsliste mm nedenfor.

Madplan uge 28

Madplan uge 28 rækker til 2 voksne og 2 børn. Her er nok til vores lille familie og mange af retterne er både børne og voksen venlige. Hvis nu det kun er de voksne der vil have retterne, er der også rester til dagen efter. Man kan servere retterne præcis som på billederne her. Man kan også dele dem lidt mere op, så det bliver endnu mere børnevenligt. F.eks. den smashed potato salat der. Der kan du servere kartofler for sig, og dele grøntsagerne lidt mere op, så de kan få agurk, bønner, peberfrugt mm for sig. Kyllingedellerne elsker de. Skinkestang gider de også. Sandwichen vil de delvist. Hvis man lige plukker lidt ud. Så mon ikke her kunne blive mad til hele familien.

 

Madplan uge 28

Madplan uge 28

Start ugen ud med de her virkelig lækre asiatiske kyllingedeller i marinade og spis dem sammen med simpel spidskålssalat og krydrede kartofler. Spidskålssalaten består af spidskål, edamamebønner, æbler, frisk koriander, sesam og lidt dressing – sesamolie, lys sirup, soya, limesaft.

 

En omgang hjemmelavet skinkestang, som er virkelig nem – meget nemmere end det måske lige ser ud. Serveret med en helt simpel og frisk caprese, tomatsalat med mozzarella og basilikum. Se en video i indlægget her af hvordan du fletter skinkestangen

 

Madplan uge 28

Torsdag og fredag kan man glæde sig til denne mættende vegetariske salat med knuste sprøde parmesan kartofler, krydrede kikærter, bønner, oliven og en urtedressing. Salaten er magen til denne, bare med supplement af kikærter som ristes på en pande i olie og krydres med salt, peber, spidskommen og all round.

 

Lørdag kan du finde de her sandwich. De kan laves på hjemmebagte brød, eller bare på købte. Så er den meget nem at lave.

Søndag er restedag! Her kan du samle ind fra ugen, og servere rester fra alle dagene. Rigtig god uge.

 

Indkøbsliste til uge 28

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret