Big Mac wrap

Denne her Big Mac wrap er et must try! Jeg siger jer den smager SÅ godt. Det ligner måske ikke en Big Mac, men smagen er godt nok tæt på – bare endnu bedre, hvis du spørger mig. Sprød tortilla, saftigt oksekød, smeltet cheddarost, toppet med frisk grønt og den bedste hjemmelavet Big Mac dressing eller burgerdressing om man vil, som bare gør det hele. Det tager ingen tid at bikse disse wraps sammen, hvorfor det er en perfekt omgang aftensmad til de dage hvor tiden er knap. Eller en luksus frokost til hjemmearbejdsdage.

Big Mac wrap

Opskrift på Big Mac wrap

 

Jeg delte et lille sneak peak på denne herlighed på min Instagram forleden, og I er flere som har efterspurgt opskriften. Det kan jeg virkelig godt forstå – så her kommer den. Egentlig er det en tiktok trend, eller instagram trend. Jeg har i hvert fald stødt på den mange gange, og hver gang har jeg tænkt “det skal prøves”. Så nu er den prøvet og justeret, så den passer til mine smagsløg. Der er godt med salat, agurk, tomat og rødløg – da jeg synes det er et must til den eller snaskede ret.

Det er bestemt en opskrift som kommer til at blive brugt ofte her hjemme. I videoen nedenfor kan du se hvordan jeg laver den. En hurtig og nem omgang aftensmad, som hele familien kan være med på. Eller ungerne vil ikke have selve salaten og rødløg. Jeg ville blot servere gnavegrønt ved siden af til drengene, så det er mere overskueligt for dem.

Bic Mac wrap

Opskrift til til 2 stk.

Samlet tid

20 minutter

Ingredienser

 • 2 tortillaspandekager
 • lidt olie til stegning
 • 250 g hakket oksekød
 • godt med allround krydderier + flagesalt
 • 2 skiver cheddarost
 • 1/3 af et iceberg salathovede
 • 1/3 af en agurk
 • 1 tomat
 • 1/4 rødløg
 • en syltet agurk (cornichon)

Dressing

 • 1 god spsk. mayo
 • 1 lille spsk. ketchup
 • 1 god spsk. creme fraiche
 • 1 tsk. sød sennep
 • godt med salt og peber
 • 1/2 tsk. paprika
 • 1/2 tsk. hvidløgspulver
 • 1 nip chilipulver
 • 1 stor cornichon, finthakket

Sådan gør du

 1. Rør dressingen sammen og snit grønt.
 2. Pres oksekød godt ud på din tortilla pandekage og drys med all round krydderi
 3. Kom den på en pande med lidt olie, og kødsiden nedad. Giv den et par minutter her til kødet er stegt og blevet lysebrunt.
 4. Vend din pandekage om, så kødsiden nu er opad. Skru lidt ned for varmen og kom ost oven på kødet.
 5. Tag den af panden og kom den over på en tallerken.
 6. Kom salat, agurk, tomat, rødløg, skiver af cornichoner og dressing på og spis.

Bedøm denne ret

Se her hvordan du nemt kan lave en Big Mac wrap

Vild med wraps? Prøv også de her…

Jeg elsker virkelig wraps – man kan bare komme alt muligt forskelligt slags fyld og dressinger i, så det bliver aldrig kedeligt. Jeg har efterhånden lavet en masse lækre opskrifter med wraps, så jeg vil lige fremhæve nogle af dem her.

Big Mac wrap

Følger ud med på TikTok, Instagram eller Facebook?

Hvis ikke, så kan du klikke her – så kommer du direkte ind på min Instagram profil – hvis du altså kunne tænke dig at følge med. Jeg deler dagligt madinspiration og generelt lidt fra min hverdag og familie liv. Det samme gør jeg på min Facebook profil. På min TikTok profil deler jeg udelukkende madvideoer – måske du kan finde lidt inspiration her inde. Jeg håber, at vi ses derude 🙂

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret