Smørrebrød med fiskefrikadeller

Her er et bud på en slags smørrebrød med fiskefrikadeller. Hjemmelavede sprøde fiskedeller med masser af smag og grøntsager i. Serveret på rugbrød med en hjemmelavet karrysalat eller grov remo og sprøde hjemmeristede løg. En kombi, som er virkelig god. Hvis du vil imponere resten af familien med en luksus rugbrødsmad, så er det måske denne her du skal kaste dig over.

smørrebrød med fiskefrikadelle

Smørrebrød med fiskefrikadeller

 

Få her en opskrift på hjemmelavet rugbrød, eller køb dig til denne del. Måske du skal forbi bageren efter et saftigt og lækkert rugbrød. Fiskefrikadellerne er super nemme, da det bare er fiskefars blandet op med lidt ekstra smag og grøntsager. De steges i smør og serveres med denne her hjemmelavede karrysalat, som også er spækket med finthakket grøntsager. Hvis du lige vil give madden en ekstra skalle, så lav ristede løg. Det er faktisk virkelig nemt.

Smørrebrød med fiskefrikadeller

Rugbrødet kan købes, men du kan også bage dit eget. Jeg har en opskrift her

Fiskefrikadellerne finder du her

Karrysalaten finder du her

De ristede løg finder du her

Ingredienser

  • Rugbrød
  • Smør, hvis du synes
  • Salat, jeg bruger feldsalat
  • Fiskefrikadeller
  • Karrysalat
  • Ristede løg

Sådan gør du

Bedøm denne ret

smørrebrød med fiskefrikadelle

Andre smørrebrød a’la smørrebrød med fiskefrikadeller

Se flere forslag til lækkert smørrebrød eller luksus rugbrødsmadder her.

Anden nem aftensmad

Hvis du mangler inspiration til hurtig aftensmad, så er pitapizza eller tortillapizza et rigtig godt bud. Det tager højst et kvarters tid at lave og smager så godt. I samme kategori er der også tortillashapsere. Du kan også følge én af mine madplaner med hurtig aftensmad.

 

Instagram

For meget mere aftensmad på ingen ting – Følg meget gerne med på min instagramprofil. Her deler jeg en masse inspiration til især sundere mad og en aktiv livsstil. Både opskrifter, billeder, smoothiesversioner, madplaner mm. Håber vi ses derovre.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret