Wraps med oksekød, guacamole og salsa

Her finder du en opskrift på wraps med oksekød, guacamole og salsa. En skøn omgang aftensmad som kan laves på 20 minutter. Perfekt til de dage hvor aftensmaden ikke behøver at tage en krig at lave, men den må selvfølgelig gerne smage virkelig godt – og det må man sige at denne her wrap gør!

Wraps med oksekød

Opskrift på wraps med oksekød, guacamole og salsa

 

Jeg har tidligere delt en opskrift på Big Mac wrap. Jeg synes simpelthen bare det var en smart måde at lave wraps på, så jeg prøvede en anden udgave også, nemlig med guacamole og salsa. Og den opskrift var I flere på Instagram som gerne ville have fingrene i. Så er kommer den. Denne udgave er jeg virkelig også vild med. Sprød torilla med saftigt oksekød toppet med smeltet cheddarost – altså præcis som Big Mac udgaven. På samme måde har jeg kommet icebergsalat i for sprødheden. Men i stedet for agurk, tomat, rødløg, pickles og burgerdressing, har jeg her tilføjet godt med hjemmelavet guacamole og salsa. Jeg håber, at I også er vilde med den.

Wrap med oskekød, guaca og salsa

Opskrift til 2 wraps

Se opskrift på guacamole her

Se opskrift på salsa her

Samlet tid

20 minutter

Ingredienser

 • 2 tortillaspandekager
 • lidt olie til stegning
 • 250 g hakket oksekød
 • godt med allround krydderier + flagesalt
 • 2 håndfulde revet cheddarost
 • salat i hver
 • en omgang guacamole
 • en omgang salsa

Sådan gør du

 1. Lav din guacamole
 2. Lav din salsa
 3. Pres oksekød godt ud på din tortilla pandekage og drys med all round krydderi
 4. Kom den på en pande med lidt olie, og kødsiden nedad. Giv den et par minutter her til kødet er stegt og blevet lysebrunt.
 5. Vend din pandekage om, så kødsiden nu er opad. Skru lidt ned for varmen og kom ost oven på kødet.
 6. Tag den af panden og kom den over på en tallerken.
 7. Kom salat, guacamole og salsa på og spis

Bedøm denne ret

 

Lille video af fremgangmåden

Få et hurtigt overblik over hvordan du laver wraps med oksekød. Det er virkelig nemt og hurtigt!

Hvilket slags fyld kan man ellers komme i wraps?

Hvis du skal køre samme udgangspunkt, men twiste den med forskellige slags fyld, så kommer der her nogle forslag på dressing, kød og grønt som man kan komme i sin tortilla wrap.

 

 • En græsk version:

Start med at presse enten hakket oksekød, svinekød eller hakket kyllingefars på din wrap og krydder. Her kan du krydre med en græsk blanding: oregano, timian, salt og peber. Vil især fungere til svinekød eller kyllingekød. I stedet for at komme cheddar på efter den er stegt på begge sider, tager du den af og kommer den på en tallerken. Kom så salat, hakkede oliven (stenen er kasseret), smuldret fetaost og evt. også finthakket soltørret tomat hen over. Kom lidt agurk, tomat og rødløg på og fold sammen! Hvis du synes, kom en god skefuld tzatziki i. Velbekomme.

 

 • En mellemøstlig version:

Start med at riste din nøgne tortilla på begge sider på en pande i lidt olie. Altså ingen kød! Smør den med enten hummus eller haydari. Kom salat (gerne rucola), lunede købte eller hjemmelavede falafler på, frisk mynte, granatæblekerner, avodaco og feta på.

 

 • En italiensk udgave:

Til denne udgave vil jeg gå med hakket kyllingekød presset ud på en tortilla, stegt på begge sider og blot krydret med salt og peber. Høvl lidt parmesan og kom over, så det på samme måde som cheddarosten her – smelter lidt. Kom så lidt rucola over, agurk, tomat og rødløg og top til sidst med en købt eller hjemmelavet pesto. Måske syltede rødløg også ville være lækkert i denne her wrap.

Wraps med oksekød

Følger ud mon med på TikTok, Instagram eller Facebook?

Hvis ikke, så kan du klikke her – så kommer du direkte ind på min Instagram profil – hvis du altså kunne tænke dig at følge med. Jeg deler dagligt madinspiration og generelt lidt fra min hverdag og familie liv. Det samme gør jeg på min Facebook profil. På min TikTok profil deler jeg udelukkende madvideoer – måske du kan finde lidt inspiration her inde. Jeg håber, at vi ses derude! 🙂

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret