Rugbrød med roastbeef, karrysalat og ristede løg

Rugbrød med roastbeef, karrysalat og ristede løg er en klassiker! Men roastbeefmaden kan forvandles til et stykke luksus smørrebrød, hvis man laver toppingen selv. Hjemmelavet grov remoulade eller karrysalat og hjemmelavede ristede løg. Mums! Nederst kommer jeg med en masse forslag til andre luksus rugbrødsmadder.

rugbrød med roastbeef

Opskrift på rugbrød med roastbeef, karrysalat og ristede løg

Rugbrødsmadder kan sagtens spises både til frokost og aftensmad – og både til hverdag og for gæster. Sådan et stort bræt med luksus rugbrødsmadder, hvor der er gjort lidt ekstra ud af toppingen, det kan virkelig noget. F.eks. hvis man selv har ristet løgene som her, eller hvis man selvhad lavet en pesto, rørt en mayo eller en karrysalat. Det er faktisk slet ikke værst med hjemmelavede smørrebrød.

Her finder du links til de forskellige hjemmelavede elementer i roastbeefmaden. Det er jo nærmest ikke en opskrift det her, da alle elementer har været en tur forbi min side før. Men denne luksus mad er bare så go, at den skal deles. Nedenfor kan du finde en liste over andre slags luksus smørrebrød.

Roastbeefmad med hjemmelavet karrysalat og ristede løg

 

Ingredienser

  • Rugbrød, hjemmebagt eller købt
  • Smør hvis du synes
  • Roastbeef
  • Karrysalat eller en grov remoulade
  • Ristede løg, hjemmelavede eller købte.
  • En lille dusk grønt, for at pynte

Sådan gør du

  1. Start med at lave dine ristede løg: de skæres i tynde ringe, deles godt op og vendes i en skål med mel. Derefter skal de i en gryde med masse af fritureolie. Lad dem ligge her i 5 minutters tid, til de er helt sprøde og lysebrune. Dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
  2. Lav så din karrysalat efter opskriften oven for. Der er lidt grøntsager der skal snittes og så skal det ellers blot blandes rundt i en skål med dressingen.
  3. Smør dit rugbrød med smør (hvis du vil) og kom roastbeef over
  4. Kom så karrysalaten og de ristede løg på og slut evt. med en smule grønt

Bedøm denne ret

rugbrød med roastbeef

Andre slags luksus smørrebrød ala rugbrød med roastbeef

 

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til lækker hverdagsmad. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret