Madplan uge 43

Madplan uge 43: Nem madplan med laks i rød kokossauce, en pizza, en tærte med chorizo og en pastaret med kylling og hvidløg på planen.

madplan uge 43
Så er der madplan til næste uge. I denne uge er der en lækker pastaret med kylling, soltørret tamt og godt med hvidløg på planen – denne rækker til både mandag og tirsdag. Onsdag kan du glæde dig til en squashtærte med porre og chorizo samt en grøn salat. Igen noget der kan spises igen torsdag. Fredag er der laksefad med rød kokossauce og ris og lørdag har jeg sat pizzaer på programmet sammen med en tomatsalat. Jeg håber det lyder som noget for dig og din familie.

Madplanen passer til 4 personer, ca. 2 børn og 2 voksne og alle retterne er super nemme og hurtige at bikse sammen. Her medfølger også en indkøbsliste, så du nemt kan få handlet ind til hele ugen. Den er igen lavet med tanke på at genbruge de ingredienser der bliver handlet ind, så man så vidt muligt undgår madspild. Gør din uge 43 super nem og snup både opskrifter og indkøbsliste, selvfølgelig helt gratis. God fornøjelse i køkkenet.

Madplan uge 43

 

 

Indkøbsliste til madplan uge 43

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge

Kommentarer

  1. Hej Julie. Vi er en familie på 3 der elsker dine opskrifter og madplaner. Men vi oplever tit at der er fejl i indkøbslisten. både at der mangler ting man skal bruge og at der står ting på indkøbslisten som man slet ikke skal bruge. Vi elsker at du gør vores hverdag nemmere for os. Men desværre oplever vi bare tit at det ikke lige er så nemt som vi havde håbet. Da det er frustrerende at mangle noget, når man skal lave maden eller man har købt noget man slet ikke skal bruge

    1. Hej Christian. Øv det er jeg virkelig ked af at høre, det kan jeg sagtens forstå er mega frustrerende. Det har selvfølgelig ikke været med vilje, så jeg skal gøre mit bedste for at være endnu mere opmærksom fremover. Tak fordi I følger med alligevel. Kh. Julie.

Vis alle kommentarer (9)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret