Madplan med familiefavoritter #3

Madplan med familiefavoritter #3 kommer her, og den indeholder selvfølgelig alle mine og min families favoritretter, når det kommer til hverdagsaftensmad. Jeg håber, I kan finde inspiration i madplanen, hvadenten I følger hele planen eller blot plukker de retter, som passer bedst ind hjemme hos jer.

madplan med hverdagsfavoritter #3

Maplan med familiefavoritter #3

Jeg spurgte for lidt tid siden ud på min Instagramprofil ift. ønsker, rettelser, gode råd mm til mine madplaner. I var vildt gode til at komme med ønsker og idéer, og nu prøver jeg at ramme alt det I har meldt ud. Jeg vil så gerne gøre dem så gode og brugbare som muligt. Derfor har jeg oprettet en masse underkategorier inde i mine MADPLANER. Så man kan finde lige præcis den madplan der passer til én selv. Madplan med familiefavoritter #3 er en af kategorierne og her er nummer tre i rækken. Her har jeg samlet en masse af vores egne favoritter.

 

Andre kategorier i madplaner

Der ud over kan du nu finde mine vegetariske madplaner her, budgetvenlige madplaner, madplaner med hurtig hverdagsmad (max 20 minutter), børnevenlige madplaner, glutenfri madplaner og madplaner med fokus på forskellige verdenskøkkener. Jeg håber sådan der er nogle af kategorierne der passer jer. Her får I en madplan med familiefavoritter #3

 

Madplan med familiefavoritter #3

 

 

Indkøbsliste til madplan med familiefavoritter #3

Grønt

 • 1 bakke store tomater
 • 1 agurk
 • 1 net hvidløg
 • 1 pose gulerødder
 • 1 net løg
 • 1 net rødløg
 • 3 røde peberfrugter
 • 1 majskolbe (eller en dåse med majs)
 • 1 bundt grønne asparges
 • 1 frisk chili
 • frisk persille, basilikum, oregano og purløg

 

Kød og frost

 • 1500 g kyllingebryst
 • 400 g hakket oksekød
 • 125 g bacon (1 pakke)
 • 1 pose frosne ærter

 

Mejeri

 • 1 pakke smør
 • 1 liter mælk, gerne sødmælk (men havredrik kan også sagtens bruges)
 • 1 blok parmesan
 • 1 lille bøtte cremefraiche
 • 1/2 liter piskefløde
 • 1 lille pose revet cheddar (du skal bruge 60 g).
 • evt. 1 pakke mozzarellaost (125 g)

 

Andet

 • 1 flute til hvidløgsbrød (vær OBS på at tilføje ingredienserne til listen, hvis du selv vil bage brødet)
 • 1 pakke tarteletskaller
 • 1 rødvin
 • balsamico
 • 2 bouillonterninger
 • 1 glas hvide asparges
 • 1 dåse hakket tomat
 • 2 store dåser tomatpuré
 • 1 pakke hvedemel (du skal bruge et par dl)
 • 1 flaske olivenolie
 • karry, cayennepeber, spidskommen, sukker, salt og peber
 • 1 pose spaghetti
 • 1 pose pastaskruer
 • 1 glas mayo
 • 1 glas sennep
 • 1 pose pankorasp
 • Olie til stegning

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret