Madplan med familiefavoritter #1

Madplan med familiefavoritter #1 er fyldt med forslag til sund aftensmad, nemme retter som er familievenlige. Her er både vegetarisk og retter med kød, alle fuld af grøntsager. Denne her madplan er den første i rækken af de familievenlige. Jeg har nemlig oprettet en masse nye kategorier under madplanerne, og denne hører til dem jeg kalder “Madplaner med familiefavoritter” – nok mest baseret på vores familiefavoritter her på matriklen.

madplan med familiefavoritter #1

Så er madplanen for næste uge klar. Jeg håber I kan bruge den, måske det hele (i så fald findes indkøbslisten nederst) – ellers bare dele af den. Med de her madplaner håber jeg også bare at kunne inspirere, så hvis I bare har lyst til at snuppe en enkelt opskrift eller inspiration herfra, er det også arbejdstiden værd for mig

Den rækker til 3-4 personer (nok mest 2 voksne og 2 børn), og jeg har forsøgt at gøre den så simpel og billig som muligt, ved f.eks. at inddrage restedage i planen. Så med denne madplan behøver du ikke stå i køkkenet hver eneste aften.

 

Madplan med familiefavoritter #1

 

 

Indkøbsliste:

Grøntsager:

 • 1 pose sukkerærter
 • 2 agurker
 • 1 rødløg
 • 1200 g kartofler (evt. øko)
 • 1 løg
 • 1 pakke frisk ingefær
 • 1 net hvidløg
 • 1 rød chili
 • 1 spidskål
 • 2-3 avocadoer
 • 1 citron og 1 lime
 • 1 pose frisk spinat
 • 1 bundt grønne asparges
 • 1 æble
 • 1 mango
 • frisk timian, rosmarin, dild og persille
 • 1 pose pillede edamame bønner fra frost
 • 1 pose frosne ærter
 • 1 pose frosne majs (eller 1 dåse)

 

Kød: 

 • 200 g bacon i tern
 • 500 g kyllingebryst eller inderfilet
 • noget lækkert kød til lørdag
 • 1 svinemørbrad

 

Mejeri: 

 • 1 bøtte cremefraiche (jeg bruger 18 %)
 • 1 bakke æg
 • 1/2 liter fløde
 • 1 bøtte eller blok fetaost

 

Krydderier:

 • salt og peber, muskatnød, kanel, kardemomme, chili, paprika, karry, spidskommen og koriander

 

Andet:

 • 1 pose pasta eller spaghetti
 • 1 pose ris (jeg bruger basmati)
 • 1 pose rasp
 • 1 flaske olivenolie
 • 1 glas sennep (jeg bruger dijon)
 • 1 glas mayo
 • 1 pose mandler
 • 1 flaske soyasauce
 • 1 bøtte agavesirup eller honning
 • 1 dåse kikærter
 • 1 dåse hakket tomat
 • 1 dåse kokosmælk
 • 1 pose salte peanuts
 • 1 pose sukker
 • 1 pose brun farin

 

Andre kategorier i madplaner

Af andre underkategorier til madplaner, kan du finde: mine vegetariske madplaner her, budgetvenlige madplaner, børnevenlige madplaner, glutenfri madplaner, madplaner med fokus på forskellige verdenskøkkener, kaloriefattige madplaner og dem med hurtig aftensmad. Jeg håber sådan der er nogle af kategorierne der passer jer. Her får I min første i rækken af de hurtige og ekstra nemme: madplan med familiefavoritter #1.

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret