Kosttilskud fra Nani – mit nyeste samarbejde

Reklame for Nani

kosttilskud

kosttilskud

Kosttilskud fra Nani

 

Jeg har indgået et nyt samarbejde, som jeg har glædet mig til at dele med jer. Jeg er nemlig virkelig glad og stolt over dette fine samarbejde. Det er med Nani, som laver kvalitets kosttilskud uden lige. I sidste uge var jeg ude og besøge dem og se deres produktion. Jeg blev undervist i deres forskellige kosttilskud og så hvordan de blev lavet. Det var virkelig spændende og jeg er endnu mere fan af dem nu, efter at have set det hele bagom på den måde. Det er også vigtigt for mig at sætte mig ordentlig ind i noget, før jeg omtaler det og kosttilskud er ikke bare kosttilskud.

 

Længerevarende samarbejde

En ekstra grund til, at jeg er super glad for dette samarbejde, er at det er et længereværende ét. Ofte vil virksomheder gerne bare købe ind i en enkelt runde, mens andre virksomheder har lyst til at lave samarbejde i 6 måneder eller mere. Det her er heldigvis sådan et. Så jeg glæder mig til at kunne vise jer en masse i løbet af det næste halve år.

 

Kosttilskud er en jungle

Jeg har i længere tid taget kosttilskud, sådan lidt on and off. Jeg vil egentlig virkelig gerne tage kosttilskud, men det har været lidt en jungle for mig – både hvilke jeg skulle tage, og fra hvilken producent. Så jeg har prøvet lidt forskelligt igennem tiden. Men nu har jeg endelig fundet mit favorit sted. De laver alle mulige kosttilskud og nedenfor vil jeg ridse op hvorfor netop de her er så gode.

 

Så her kommer det, nogle fede grunde til hvorfor Nani er toppen!

  • Det er plantebaseret og organisk. Når noget er organisk optages det meget nemmere i kroppen, end når det er uorganisk. Organiske vitaminer og mineraler har form som i almindelig mad, og kroppen har nemmere er ved at genkende dem. Nani’s vitaminer kommer fra planter, mens deres mineraler er optaget her i. 
  • Højtoptagelige og milde – som nævnt ovenfor er Nanis kosttilskud højtoptagelige, hvorfor dosis ikke behøver at være så høj. Det er fordi koncentrationen af f.eks. Nani’s C vitamin kun indeholder naturlige C vitaminer fra kirsebær, som er mere komplekse og højtoptagelige end eks. syntetisk fremstillet C vitamin. Derfor behøver man heller ikke så mange mg. pr kapsel. Derfor er de også milde, fordi de er så naturlige og har form som i planter og mad.
  • Samme form som mad. For at uddybe ovenstående med at det kommer fra mad – så findes der noget, som hedder Food state og whole food. Det er virkelig smart det her! Whole food er simpelthen bare en hel fødevare som er rig på særlige næringsstoffer. Et slags superfood som er tørret og pulveriseret og så kommet i en kapsel. F.eks. er Nanis calcium lavet på en alge, som er vild med at optage mineraler, som så har bundet en masse calcium og magnesium i sig. Det tørres så, pulveriseres og kommes i kapsler. Det består altså ikke af unødvendigt og kunstigt kemi og E-numre. Det er næringsrige fødevarer, præcis som naturen har skabt det. Food state er økologisk frugt og grønt, som har fået groet eller fermenteret vitaminer og mineraler ind i sig. Der bygges altså et organisk netværk sammen med de kulhydrater, proteiner og fedtsyrer som allerede findes i fødevaren. Det gør at kroppen genkender det som almindelig mad, og optager det bedre da man får hele fødevarekomplekset med. Et eksempel er at man kan vande en plante eller alge med f.eks. jern- eller zinkholdigt vand. Så får planten de her mineraler bygget ind i sine blade og igen tørres og pulveriseres det, og indkapsles.
  • Rene, bæredygtige og når muligt økologiske. Når man siger om muligt, er det jo f.eks. deres fiskeolie, som er lavet på vildfanget fisk. Her kan man jo ikke styre at de her laks kun spiser økologisk. Men de grøntsager og frugter som bruges, er udelukkende økologiske.
  • Dansk produceret, lokalt – endda fra silkeborg. Det er da lige til at bakke op om.

kosttilskud

Lad dig ikke nare af prisen på dine kosttilskud

De organiske er også dyrere at fremstille, hvorfor man også står med et dyrere kosttilskud. Jeg kan sagtens forstå det frister meget mere at købe noget som er langt billigere. Men det er måske bare en god idé lige at sætte sig ind i det produkt man køber. Jeg synes personligt det er langt bedre at tage noget kvalitet, som kroppen rent faktisk optager, så måske kun hver anden eller tredje dag. End at tage det billige hver dag, hvor kroppen måske slet ikke får det den skal bruge.

 

Lyst til et skud vitaminer og mineraler

Har du fået lyst til at fylde dig med vitaminer og mineraler, så lur med på en af disse salter eller smoothies.

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret