Havregrynscrunch

Havregrynscrunch er en mysli der laves på panden. Det er virkelig nemt og en hurtig måde at få sig en sprød omgang granola på. Ulempen ved denne metode, er at der ikke kan laves lige så store portioner, som når man laver granola i ovnen. Men er også nødt til at være lidt mere over det. Dog er det langt hurtigere sådan her, hvis du lige vil have lidt sprødhed til din yoghurt, grød eller smoothiebowl her og nu.

havregrynscrunch

Havregrynscrunch

 

Her er en opskrift på en meget nem og simpel topping til din skyr, din chiagrød eller din yoghurt. Det er en slags granola eller mysli, men hvor den er lavet på panden frem for i ovnen. Det gør processen en smule hurtige og denne her kraftige varme giver en virkelig lækker sprødhed. Man skal dog være obs på at vende i den ret ofte, da det brænder hurtigt på. Så det er ikke lige som når man laver det i en ovn, og man kan gå fra det.

Men jeg synes denne her metode er endnu nemmere og hurtigere og resultatet er virkelig gode. Opskriften her svarer til i hvert fald 4 portioner havregrynscrunch og den kan sagtens gemmes i en lufttæt beholder i 2-3 ugers tid.

Havregrynscrunch

Opskrift til 4-6 portioner

Ingredienser

  • 3 dl havregryn (jeg foretrækker grovvalset)
  • 1-2 spsk kanel
  • 1 spsk. brun farin eller kokossukker
  • 1 nip salt
  • en lille håndfuld hakkede mandler
  • 3 spsk. kokosolie eller smør til stegning

Sådan gør du

  1. Kom olien eller smør på en pande og rist kanel, salt og brun farin af i det.
  2. Tilføj nu havregryn og evt. de hakkede mandler og vend det godt i krydderblandingen.
  3. Rist det godt af til det er gyldent, uden at det bliver brændt af.

Bedøm denne ret

havregrynscrunch

havregrynscrunch

Andre morgenmads og brunch idéer

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret