Glutenfri madplan #1

Glutenfri madplan #1 er min første madplan uden gluten, og der vil løbende komme flere til. Jeg håber, I kan finde inspiration i madplanen – enten ved at følge hele planen (indkøbsliste kan findes nedenfor) eller ved at plukke de retter ud, som I synes bedst om.

glutenfri madplanGlutenfri madplan

Jeg er i gang med en opgradering af mine madplaner. Jeg har skabt en del underkategorier, for at ramme jeres ønsker bedst. Så nu kan man finde glutenfrie madplaner som en af katagorierne. Hvis du undgår gluten helt eller bare gerne vil skære ned på det, kunne der måske være lidt inspiration i disse madplaner for dig. Her har jeg nemlig plukket blandt alle mine glutenfri opskrifter.

 

Andre kategorier i madplaner

Jeg håber sådan, der er nogle af kategorierne der passer jer. Her får I min første i rækken af de glutenfrie: glutenfri madplan #1.

 

Glutenfri madplan #1

 

 

Indkøbsliste til glutenfri madplan #1

 

Grønt

 • 1 spidskål
 • 1 appelsin
 • 1 grape
 • 1 granatæble
 • 2 porrer
 • 1 net hvidløg
 • 1 net rødløg
 • 1 net løg
 • 1 pose rødbeder (du skal bruge 400 g)
 • 2 agurker
 • 2 peberfrugter
 • 1 pose gulerødder
 • 2 avocadoer
 • 1 lime
 • 2 citroner
 • 1 squash
 • 1 persillerod
 • 1 pose/bakke æbler
 • 1 stor, sød kartoffel
 • 1 pose kartofler
 • frisk dild, timian, persille, basilikum

 

Kød

 • 500 g kyllingebryst eller inderfilet
 • 250 g alaskasej (eller andet lys fisk)
 • 1 pakke glutenfri pølser (eller så mange, som I kan spise)

 

Mejeri

 • 1 pakke gær
 • 1 bakke æg med 10 æg
 • 1 liter mælk
 • 100 g. gedeost (rulle)
 • 1 pakke smør
 • 1/4 liter fløde
 • 1 lille bøtte creme fraiche
 • 1 lille bøtte græsk yoghurt
 • 1 blok parmesanost

 

Andet

 • hvidvin (der skal bruges 1 dl)
 • rismel
 • havremel
 • majsmel (evt. fuldkorn)
 • hampefrø
 • loppefrøskaller
 • 1 pose valnødder
 • flydende honning
 • 1 dåse hakket tomat
 • ris (den mængde, som passer til et aftensmadsmåltid til jeres familie)
 • lagereddike
 • balsamico
 • olie til stegning
 • chiliflager, spidskommen, koriander paprika, oregano, sukker, salt og peber
 • 1 liter fritureolie/solsikkeolie

 

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til både aftensmad, tilbehør, salater, desserter og bagværk. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret