Cocktail med granatæble og appelsin

Frisk cocktail med granatæble, friskpresset appelsinjuice og andet godt.

cocktail med granatæble

cocktail med granatæble

Cocktail med granatæble og appelsin

 

Her er endnu en drink som er dejlig frisk og syrlig. Denne her smager bare så godt og er perfekt til festlige lejligheder, men også til lune sommeraftener på terrassen. Den er lavet på granatæblesaft (jeg har pillet kernerne ud af et granatæble, blendet dem og siet det). Denne her granatæblesaft er så shaket sammen med friskpresset appelsinjuice og vodka for til sidst at blandes op med danskvand. Ganske simpelt. Man kan sagtens skifte lidt ud og bruge lys rom eller gin frem for vodka.

Cocktail med appelsin og granatæble

Opskrift til 4 små glas

Forberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

15 minutter

Ingredienser

  • 1/2 granatæble
  • 2 appelsiner
  • 4 cl vodka
  • 10 isterninger
  • 3 dl danskvand
  • Pynt: appelsinskiver og frisk rosmarin

Sådan gør du

  1. Tag kernerne ud af granatæblet og kom dem i en blender, blend det godt og si så blandingen så du får væsken tilbage – kom den i en shaker.
  2. Pres appelsinsaften ud af appelsinerne og kom det i shakeren sammen med granatæblesaften, vodka og isterninger. Ryst godt.
  3. Fordel det i 4 glas og kom lidt danskvand i hver. Pynt med appelsinskiver og frisk rosmarin.

Bedøm denne ret

cocktail med granatæble

Andre nytårscocktails

Forleden havde vi cocktaildag, hvor der blev produceret en masse lækkert til siden her. Vores mænd var smagsdommere, og jeg tror de var ganske godt tilfredse med jobbet. De blev i hvert fald sjovere og sjovere og mere og mere ærlige med deres feedback. Andre cocktail opskrifter vi fik produceret:

Hvis du skal bruge disse drinks til nytår eller ved andre festlige lejligheder, hvor du skal sammensætte en lækker menu, kan du se min kategori med nytårsinspiration her. Her er alt fra lækkert mad til flotte desserter og kulørte drinks.

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret