Baileys tiramisu

Baileys tiramisu – en perfekt dessert til gæster. Den indeholder ladyfingers vendt i kaffe, Baileys mousse med mørk chokolade, flødeskum og karamelliserede mandler og KitKat på toppen. Mums! Den her Baileys dessert kan sagtens forberedes i god tid, så du ikke behøver stå i køkkenet, når dine gæster er kommet.

baileys tiramisu

Baileys tiramisu opskrift

 

Jeg har anrettet mine tiramisu i glas, så hver gæst kan få sin egen lille, fine anretning. Du kan dog også sagtens servere desserten i en stor, fælles skål eller et fad.

Det her er en nem tiramisu, så jeg har købt mig til ladyfingers. Hvis du vil prøve kræfter med at lave hjemmebagte ladyfingers, kan du finde en opskrift her. De er uden sukker og er derfor lidt sundere end dem, man køber. Men hvis du mangler en opskrift på en rigtig voksen dessert med kaffe og alkohol, så har du den her.

Baileys tiramisu

Opskrift til 6 glas

Forberedelsestid

45 minutter

Tilberedelsestid

2 timer på køl

Samlet tid

2,5 timer

Ingredienser

Ladyfingers

 • 8 ladyfingers
 • 1 dl stærk færdigblandet kaffe

Baileys mousse

 • 100 g mørk chokolade
 • 4 past. æggeblommer
 • 35 g sukker
 • 3 dl fløde
 • 1/5 dl baileys

Pynt

 • 2 dl fløde
 • 1 god håndfuld karameliserede mandler + lidt kitkat

Sådan gør du

 1. Smelt chokoladen til moussen og lade den køle lidt af igen
 2. Lav dig så en lille kop stærk kaffe
 3. Stil de glas frem foran dig du skal anrette i, kom en ladyfinger ned i kaffen (bare lige hurtigt, så den dækkes), fisk den op igen med en gaffel og kom den i bunden af glasset. Gentag med alle glas, så bunden er dækket af kaffefyldte ladyfingers
 4. Fortsæt med moussen: pisk sukker og æggeblommer til en luftig æggesnaps. Pisk også fløden til en let flødeskum (pisk alle 5 dl). Bland den smeltede chokolade, æggesnapsen, Baileys og lidt over halvdelen af den flødeskum dér i en stor skål.
 5. Kom godt med mousse over de her ladyfingers og stil på køl i 2 timer. Kom den resterende mængde flødeskum på køl
 6. Imens det køler, kan du lave dine karameliserede mandler, se hvordan her.
 7. Ved servering kommes det sidste flødeskum på + de karameliserede mandler og kitkat som pynt.

Bedøm denne ret

baileys tiramisu

baileys tiramisu

Flere tiramisu opskrifter

 • Hvis du er mere til en helt klassisk tiramisu med ladyfingers, mascarponecreme og kakao på toppen, kan du finde sådan en opskrift lige her.
 • Jeg har også en sund tiramisu opskrift, hvor både ladyfingers og mascarponecreme er uden raffineret sukker.

 

Flere desserter med Baileys

 • Er du på udkig efter flere desserter med Baileys? Jeg elsker selv Baileys, og det bliver jo ikke dårligere af at blive puttet i en dessert! Måske du har lyst til at prøve trifli med Baileys og Oreo også?
 • På en lun sommerdag ville det også være skønt med en iskaffe med Baileys. Der er en kugle vaniljeis i denne opskrift, så kaffedrinken kan sagtens fungere som en dessert i sig selv.

 

Server Baileys tiramisu som kage tapas

 

Følg med på instagram, Facebook og/eller modtag mine nyhedsbreve

Inde på min Instagramprofil kan du følge med i, når der kommer nye opskrifter på min blog. Jeg deler også inspiration til træning og hele træningsprogrammer. Hop ind og tryk “følg”, hvis du vil holde dig opdateret på min blog og følge lidt med i mit liv i det hele taget. Inde på min facebookside viser jeg hver dag et udpluk af opskrifter frem – bl.a. med inspiration til sund aftensmad, madpakker til børn og voksne, gode salater, dejligt hjemmebag osv.

Sidst men ikke mindst kan du tilmelde dig mine nyhedsbreve (det er helt gratis) og få tilsendt ugentlige madplaner hver fredag. Det er nemme madplaner med fokus på at undgå madspild, de er med lettilgængelige råvarer og familievenlig mad, som indeholder godt med grøntsager.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret