Andebryst i airfryer

Her er en virkelig nem opskrift på andebryst i airfryer, som bare giver det lækreste sprøde skind og et saftig andebryst. Vi har lavet det på denne her måde ret mange gange her i december, da det hitter hos alle mand herhjemme, og så er det meget nemt og sviner ikke.  Få i indlægget min opskrift på andebryst i airfryer samt lidt serveringsforslag her til.

andebryst i airfryer

Andebryst i airfryer

Det her er simpelthen så nemt, at det knap er en opskrift. Man åbner bare sine pakker med andebryst (og her kan du bruge både fra frost og på køl). Hvis du bruger dem fra frost, så lad dem tø op inden. Det gør ikke noget, at de stadig er en smule frosne indeni, men så skal de måske lige have en anelse længere. Men ellers er det bare at åbne pakkerne, komme dem ned i din airfryer, komme salt og peber over og så give dem en halv times tid ved 180 grader. Nemt! Der kan sagtens tilberedes i hvert fald 4 stykker andebryst samtidig.

Andebryst i airfryer

Opskrift til 2 stk.

Samlet tid

35 minutter

Ingredienser

  • 2 stykker andebryst, optøede
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Opvarm din airfryer i 5 minutters tid.
  2. Læg dine andebryster her ned i med skindsiden opad og drys salt og peber på dem
  3. Luk skuffen i din airfryer og giv dem 30 minutters tid ved 180 grader
  4. Når de er færdige, skal skindet være sprødt og kødet have en kernetemperatur på 65 grader, hvis du ønsker det let rosa. 70 grader hvis det skal være mere gennemstegt. Så hold gerne øje efter 25 minutter, hvis dine andebryster ikke er så store. Skru evt. lidt højere op for varmen til sidst, hvis dit skind ikke er blevet helt sprødt.

Bedøm denne ret

Video af andebryst i airfryer

Server dine andebryst i airfryer sammen med …

andebryst i airfryer

Undgå at arbejde selv i køkkenet

Lad din airfryer klare ærterne for dig. Normalt hvis man steger andebryst på en pande, skal man jo stå og holde øje og vende dem. På den måde sviner det også gevaldigt. Men i en airfryer sprøjter det ikke ud over det hele, og så kommer du dem bare i og lukker skuffen. SÅ kan de ellers ligge der og passe sig selv, nemt!

 

Krydr blot dit andebryst med salt og peber

Resultatet bliver også vildt godt, da de er sprøde uden på og med det her saftige kød inden i. Jeg krydrer blot med salt og peber, da jeg ikke synes, den behøver mere. Salt og andebryst går bare kanon godt hånd i hånd.

andebryst i airfryer

Instagram og nyhedsbrev

Følg meget gerne med på min instagramprofil også, hvor jeg deler madbilleder og opskrifter hver dag. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver fredag. Her er tilhørende indkøbssedler, og det hele er helt gratis. På Facebook trækker jeg både nye og gamle opskrifter frem og giver inspiration til hverdagsmaden, søde sager og træning. Jeg håber, vi ses!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret