Madplan uge 39

Få her en madplan uge 39 – igen fuld af nemme og grønne hverdagsretter. Lad dig inspirere af nogle af retterne, eller snup dem alle og sæt dem på jeres madplan. Hvis du tager det hele, så har jeg lavet en indkøbsliste der passer hertil også. I kan glæde jer til grønne smagfulde retter for hele familien. Her er både dage med fisk, dage med kød og kødfrie dage. Men jeg lover for at du bliver mæt alle dage og får en masse forskellige smage og teksturer.  Hav den bedste uge 39 derude.

madplan uge 39

Madplan uge 39

 

Her kommer en dejlig madplan til den næste uge. En madplan med splinternye opskrifter. I denne uge kan du glæde dig til en ægte omgang spejdermad, sådan en gryde der kan laves på bål med efterårets lækre grøntsager og rodfrugter. En med kikærter og letkrydret tomatsuppe. Så er der en græskarsalat med cherrytomater, avocado og pinjekerner på. Der er laks med tapenade, hasselback knoldselleri og simpel tilbehørssalat på. Der er en salat med spidskål, grillet squash, linser, pistacie og couscous og smashed broccoli på. Hvis du synes, kan du servere nuggets  og/ellerkyllingelår til.

Madplanen rækker til 2 voksne og 2 børn, jeg håber I kan lide menuen. Se retterne nedenfor.

Mandag kan du lave dig en stor portion efterårsgryde, en vegetarisk én med masser af grøntsager og rodfrugter. Sådan en rigtig SFO gryde eller spejdergryde, som hos mig i hvert fald får minder frem. Den kan du spise igen tirsdag. Gerne med lidt brød til, hvis du synes.

madplan uge 39

Onsdag kan du lave dig en bagt græskarsalat med cherrytomater og avocado. Spis den enten bare som den er, eller server lidt kylling til. F.eks. nuggets, indbagt kylling eller kyllingedeller. Jeg har opdateret indkøbslisten, så den indeholder ingredienser til nuggets.

madplan uge 39

Torsdag kan du glæde dig til denne kålsalat med linser, couscous, grillet squash og grillost serveret med en urtedressing. Lav rigeligt, så du har rester til fredag også. Men fredag kan du servere de her kyllingelår og de her broccoli (billedet nedenfor) til. Indkøbslisten er opdateret også ift kylling.

Lørdag er der laks på planen sammen med hasselback knoldselleri og en simpel tilbehørssalat.

 

Søndag: rester, der er sikkert en masse du kan spise denne dag. Om ikke andet, er der nogle grøntsager til overs, så du kan lave nye salater. Jeg forestiller mig at du søndag ender med at have spidskål, gulerødder, kartofler, lidt broccoli og hokkaido tilbage i dit køleskab. Nok også lidt parmesanost, linser og perle couscous. Så mon ikke en lækker salat kan trylles frem af dette. Lav dig en vinaigrette ud af olie, sirup, citronsaft, sennep, salt, peber og eddike og kom den over. Velbekomme.

 

Video af madplan uge 39

Se her et lille glimt af hver ret sat sammen til denne skønne madplan. Så kan du få en idé, om det er noget for dig eller ej.

Indkøbsliste uge 39

Her kan du se indkøbslisten. Mange af tingene, specielt i kolonnen med “konserves” skal kun bruges i begrænset mængde. Så hvis du har nogle af tingene på lager, behøver du ikke købe ekstra. Det er bare en lille smule mel, brun farin, sirup, sennep, eddike, mayo, ketchup osv. man skal bruge. Mange af ingredienserne er også hvis du vælger at servere de her nuggets og kyllingelår sammen med. Vil du hellere spise dig mæt i salaterne og droppe kødet, kan du godt strege en del fra indkøbslisten. Så har du ikke brug for kyllingebryst og kyllingelår, ej heller ketchup, æg, hvedemel, cornflakes, kernemælk, eller eddike.

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til lækker hverdagsmad. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste. Jeg har en lang række forskellige madplaner med forskellige temaer. Hop gerne ind og se, om der er en madplan, som passer til jeres familie.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret