Bounty kugler

Bounty kugler – små faste kokoskugler lavet på kokosmel, flødeost, kokosolie og agavesirup. De er bedst iskolde og med et godt lag chokolade omkring. Wow de er gode altså, og meget nemme. Lov mig at prøve dem. Her er min opskrift på Bounty kugler.Sunde bounty kugler

bountykugler

Bounty kugler 

Jeg er bare helt tosset med kokos og chokolade. Kombineret er det endnu bedre. De her bounty kugler smager hammer godt og er simpelthen så nemme at lave. De kræver kun 6 ingredienser i alt & så er de endda forholdsvis sunde. De er søde med agavesirup og så er der flødeost her i, hvilket gør dem faste og cremet. De er virkelig et forsøg værd.
De kan opbevares i fryseren, så holder de længere og så er de iskolde når de skal nydes. Hvis du opbevarer dem i køleskabet, så sørg for at pakke dem godt ind, evt. i en lukket madkasse. De trækker nemt smag til sig fra resten af køleskabet, og det er altså lidt ærgerligt hvis de smager af rødløg. Opskriften svarer til 12-13 bounty kugler.

 

Opskrift på bounty kugler

Her får du min opskrift på små, faste Bounty kugler. Jeg synes, de er bedst helt kolde, så chokoladen knaser godt og kokos-massen er god kompakt og fast. Og så kan de jo spises med god samvittighed.

Bounty kugler

Ingredienser

  • 3 dl kokosmel
  • 2 spsk agavesirup eller flydende honning
  • 1 godt nip salt
  • 1 spsk. kokosolie (målt i fast form) eller smør
  • 2 store spsk. flødeost
  • 70 g mørk chokolade

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienserne minus chokoladen og pres dem sammen til små kugler
  2. Stil dem i fryseren, imens du smelter chokoladen over vandbad
  3. Rul kuglerne i chokolade og lad det størkne
  4. Opbevar dem atter på frys / køl

Bedøm denne ret

 

bountykugler

Andre søde små snacks

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

I skal være så velkomne til at følge med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter, men også træningsinspiration og lidt mere private billeder og videoer. I kan også tilmelde jer mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge. De er grønne og familievenlige med hverdagsnemme opskrifter. Her medfølger også en indkøbsliste hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret