Pak choi i østerssauce

Her kommer et lille grønt tilbehør, som kan serveres til en masse retter. F.eks. kan du byde gæsterne velkommen til asiatisk middag og så kunne de her pak choi i østerssauce være et tilbehør blandt andre lækre sager. Det kan jo også bare serveres på en hverdagsaften sammen med frikadellerne, finere behøver det jo ikke være. Det er i hvert fald meget nemt og hurtigt, smager skønt og pak choi i sundt og nærende.

Pak choi i østerssauce

Pak choi i østerssauce

 

Hvis man mangler et sprødt og grønt tilbehør til maden, så kunne de her pak choi i østerssauce være et bud. De er nemlig både saftige og sprøde med godt bid – og så er de krydrede, med masser af smag og samtidig sødme. Jeg synes bare det spiller. Server det sammen med andre asiatiske retter eller bare som tilbehør til kødet og kartoflerne f.eks. Der kommer flere serveringsmuligheder nedenfor, men her får du først opskriften.

Pak choi i østerssauce

Opskrift til 4 personer, hvis tilbehør

Ingredienser

 • 2 pak choi
 • 2 spsk. sesamolie
 • 1 fed hvidløg
 • 2 spsk. soya, meget gerne thin soya som er mindre saltet
 • 3 spsk. østerssauce
 • 1 lille spsk. sukker

Sådan gør du

 1. Skær pak choi over på langs (behold enden på) og skyl dem godt. Kom dem i en skål og hæld kogende vand over dem. Lad dem ligge sådan imens du laver din marinade:
 2. Kom olie, revet hvidløg, soyasauce, østerssauce og sukker i en skål og rør det sammen
 3. Dræn så pak choi og steg dem på en pande i lidt olie og steg dem i 3 minutters tid på hver side
 4. Hæld så marinaden over og lad dem ligge i denne på panden og simre videre i 5 minutters tid
 5. Server med hakket saltede peanuts

 

Bedøm denne ret

Pak choi i østerssauce

En anden udgave af pak choi i østerssauce, jeg vil prøve snart

Næste gang jeg laver stegte pak choi, så vil jeg prøve at anrette dem med hvidløgsknas frem for salte peanuts. Så svitser man nemlig grofthakket hvidløg af i olie og kommer østerssauce, soya, ris vinegar, lidt brun farin og lidt jævner(maizena opløst i vand) ved. Lad det boble op og tag så af varmen. Anret denne herlighed over de stegte pak choi

 

Server pak choi i østerssauce sammen med

Du kan jo sagtens servere dem sammen med ris, f.eks. fried rice og en form for kød. Det kunne være crispy pork belly eller asiatiske frikadeller. Det kunne også være asiatiske kyllingedeller og fried noodles.

 

Sammensæt en skøn asiatisk middag og inviter gæster over

Det er jo så lækkert at lavaen gennemført asiatiske middag, hvor der bare er pang på smage, farver, teksturer osv. Her kommer lidt bud på små retter og serveringer du kunne kreere. Jeg glæder mig også til at dykke endnu mere ned i verdenskøkkenet, jeg har så mange retter herfra som jeg gerne vil prøve.

 

Besøg gerne min Pinterest profil

Den er spækket med god inspiration, og jeg har for nyligt ryddet op og gjort det pænt derinde. Så det ville da være super dejligt med lidt nye følgere på det medie også. Følg med lige her. Jeg elsker personligt selv at bruge pinterest til inspiration.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret