Materialer til nybyggeri

Det er SÅ SÅ tæt på nu, vi mangler virkelig kun de allersidste småting. I morgen regner vi med at rykke ind, selvom det stadig ikke er 100 % færdigt. Men nu kan vi simpelthen ikke vente mere. Her er mit indlæg med alle mine svar på jeres spørgsmål til valg af materialer til nybyggeri. Indlægget indeholder reklame for de forskellige virksomheder.

materialer til nybyg

Materialer til nybyggeri

 

Jeg har fået en del spørgsmål på vores bygge-projekt inde på min Instagram, når jeg har delt noget derfra. Jeg tænkte derfor, at jeg lige ville samle nogle af de spørgsmål, jeg har fået flest af, i et blogindlæg til jer. Stil endelig spørgsmål i kommentarfeltet, hvis I sidder inde med et spørgsmål, jeg ikke har besvaret her. Det er i øvrigt hammer dejligt at I sådan gider følge med, ikke kun i mit mad og træningsunivers – men også i alt det her med bolig. Det er så skønt, så nu håber jeg at jeg får svaret ok på alle jeres fine spørgsmål.

 

Billeder af huset

Her er lidt billeder fra huset som det ser ud nu. Beklager pap, plastik og andet rod. Jeg kommer helt sikkert til at dele en masse i løbet af i morgen, hvor vi rykker ind – hvis I skulle have lyst til at følge med. Det bliver ovre på Instagram.

Her står jeg i køkken-alrum og kigger ned af gangen som indeholder værelser, bryggers og bad på begge sider. Man kommer ikke ind i huset nede for enden, det er alt et stort vindue. Men til højre i denne her gang har vi lavet et ret stor indgangsparti / hall.

materialer til nybyg

Her er kig ind til stuen og vores alkove lige ud, som jeg pt. er ved at bestille madras til – sådan en lækker læder sag i cognac farve, måske med lister på væggen. Vi flytter lige ind og ser om vi synes det kunne passe.

materialer til nybyg

Badeværelset! Som indeholder badekar fremfor en dobbeltbruser. Vi har i stedet valgt en forholdsvis bred bruser og har skiftet den klassiske glasrude ud med denne lidt newyorker inspirerede af slagsen. Badeværelsesmøbler er fra Form køkken

Køkken – som også er fra Form køkken. Bag den sorte skabsvæg til venstre er viktualie rum. Efter skabsvæggen er lige nu et stort hul ind til soveværelset, men her er planen at vi sætter en newyorker dør i. Nogen der har gode bud til hvor vi skaffer sådan en, smider I dem bare efter mig ;o)

Bagerst til venstre er også et indhug, hvor vi skal have træhylder i. Til kogebøger, kaffekopper, vinglas og den slags.

Valg af materialer til nybyggeri

Her er nogle af de ofte stillede spørgsmål her på det seneste og svarene derpå:

 • Hvad hedder klinken på badeværelset? 

Klinken er frs Stark og hedder Ragno Calce boom, den måler 60*60. Det her har uden tvivl været husets sværeste beslutning. Nok mest fordi at vi har prioriteret mange af vores penge og tilvalg på alt muligt andet, så pengene var ikke til noget helt specielt og flot til fliser. Derfor skulle vi finde en der var pæn til nogle ok penge – så valget faldt på disse.

 • Hvor er glasvæggen fra i brusenichen?

Det her må jeg desværre melde pas på. Vi ønskede os blot en med denne her sorte kant på og én der gik helt op til loftet. Så det er dinBOLI der har fundet denne til os.

 • Hvilket trægulv har I lagt? Og er trægulvet massivt?

Gulvet er fra Haro og hedder HARO Allegro eg Trend NaturaDur lak overflade artnr. 536372. De har en visualiserings app, hvor man kan tage billeder af sit rum og så vælge et af deres gulve her til – det giver en ret god idé om hvordan gulvet ser ud i dit hus. Vi er sindssygt glade for det her gulv. Vi synes klart det er en af de ting der gør det skiller sig lidt ud, det giver et lidt mere eksklusivt look til resten af huset. Det er ikke massivt, men et parketgulv.

 • Køkkenet, hvor er det fra?

Det er fra Form køkken, som hører til på Fyn og som simpelthen har leveret vores drømmekøkken! Gutter for pokker – det er ædermame blevet pænt. Det er egetræ i øen og sort Fenix laminat på skabsvæg og ved nichen. Det er corian bordplade. Øen måler 240* 1,2

 • Hvad mærke er armaturet i badeværelset?

Vores amatør er fra Newform købt på Cassoe.dk – i køkkenet har vi en Quooker i bruneret messing.

 • Hvor stort er vores hus?

Det er 195 m2

 • Hvor er badeværelsesmøblerne fra?

Det er også fra Form køkken, som ligeledes har lavet vores køkken. Vi ønskede at der var en rød tråd fra køkken til badeværelser, hvorfor denne her egetræsfront går igen samt corian bordplader.

 • De bedste fif inden man går i gang 

Åh vi skrev os en liste med alle ønsker og drømme. Alt vi vi kunne finde på at ønske os. Jeg spurgte også jer ind til hvilke ting man skal prioritere og hvad jeres yndlings tilvalg har været. Se dette indlæg med svar. Jeg synes det var sindssygt brugbart at høre alle jeres idéer og tips og tricks. Så kommer den hårde proces med at fravælge. Vi blev hurtigt enige om hvad vi ikke kunne leve uden og hvad vi godt kunne strege. Der er mange beslutninger, og man har godt nok svært ved at sige nej til ting. Men vi er ind til videre rigtig glade for vores valg (både tilvalg og fravalg).

Brug tid på at tage ud og kigge udstillingshuse og materialer. Brug tid på at kigge rundt på instagram og pinterest. Jeg fandt enormt meget inspiration her.

 • Hvilke vinduer har vi valgt

Velux ovenlys og Velfac (energi 200) ellers.

 • Gardiner?

Vi har Plisségardiner i alle mindre vinduer, fra R2. I de store, dvs. det vi har i køkken alrum og stue + sove værelse får vi stof gardiner med undergardin. Undergardinet er lyst, nærmest hvidt og stofgardinet er lidt tungt i det – i en brun farve. Jeg er mega spændt på at se det.

 • Skal I have malet farver?

Ja, vi får farver i alle rum faktisk. Vi er mest til de brune og sandfarvede. Men der kommer også en lidt blålig farve i soveværelset og på Noahs værelse. I entreen er den nærmest lidt lyserød. Det glæder jeg mig til at vise mere frem. Vi får malet på torsdag, og det er også R2 der står bag dette.

 • Hvor store er de forskellige rum

Her er de indvendige mål som til sammen giver 162,4 – de udvendige mål på huset hedder 195 i alt.

 • Soveværelse er 17,8 og voksenbad 9.
 • Børneværelser er 11,7 hver (3 styks) og “deres” badeværelse er 4,7
 • Bryggers er 9,4 og hall/ gang er 14,7
 • Køkken alrum er 45,2 og stuen 20,5
 • Depotrum er 4,5 og så har vi en alkove på 1,5
 • Jeg får også virkelig mange spørgsmål på vores plantegning

Den kommer jeg desværre ikke til at dele, pga. sådan noget med indbrud og lidt for meget hjælp til de-hersens åndssvage tyve. Hvor er det bare irriterende at man skal tænke over sådan noget. Men ked kan fortælle at vi har valgt at lave en børneafdeling med værelser og bad sammen og en voksenafdeling med vores eget bad i den anden ende. I midten er køkken-alrum stuen så.

 

Mere inspiration til byggeri og bolig

Du kan se mere omkring processen i vores byggeprojekt her. Nu lakker vores projekt jo mod enden, og vi står og skal flytte ind lige om lidt, så du kan også løbende følge med i, hvor langt vi er, inde på min Instagram-profil. Vi skal have malet de forskellige rum i en masse fede farver. Jeg skal også nok love at dele løbende fra indretningsprocessen også.Håber I kunne bruge indlægget med lidt omkring materialer til nybyggeri – i hvert fald til vores nybyggeri.

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret