Farvekoder og kæmpe rabatkode

Reklame for R2

farvekoder

farvekoder

Farvekoder og gardiner

 

Endelig har jeg nosset mig sammen til at få lavet det her indlæg til jer. Jeg har samlet alle farvekoder i vores hjem, som efterhånden er spurgt på en hel del gange på Instagram. Det er R2 farver der har malet hele hytten og vi har sammen valgt farverne ud. Det er også hos R2 at vi har købt gardiner og nu vil de gerne dele en sindssyg rabat med jer – som også kommer i indlægget her.

 

Valg af farver

Vi har fra start ønsket en masse varme og hygge i vores hjem. Vi synes nybyg ofte kan være meget sterilt og hvidt, hvilket for os ikke har været ønsket. Derfor har vi valgt en masse træ, brune farver, sorte karme og farverige billeder. Så der var heller ingen tvivl om at vi ville have en masse farve på væggene. Faktisk har vi ikke et eneste rum i huset som er hvidt. Så da R2 i sin tid tog kontant til mig var jeg heller ikke i tvivl, de måtte hjertens gerne komme og male vores vægge. De har været virkelig rare og dygtige at arbejde sammen med. Jeg fortalte dem lidt om mine drømme, og så kom de hjem til mig med farvekort og gardinprøver, så vi kunne se det i det rigtige lys, sat op imod gulvet osv. Sammen valgte vi så både farver og gardiner og jeg er bare SÅ glad for resultatet.

 

Brunlige nuancer

Alle farverne er meget brunlige, sandfarvede eller i din dur – lige med undtagelse af soveværelse og Noahs værelse som er mere blå/ grønlige. Vi har også trægulve, egetræs køkken, træ på badeværelserne og bare generelt masser af varme farver. Så da vi skulle udvælge farverne fra Jotun lady blev de fleste også i samme dur.

I vores køkken alrum og inde i alkoven har vi følgende farvekode: Impressions fra Lady pure color – 12125.

farvekoder

Farvekoder i stue og badeværelser

I vores stue har vi valgt en lidt mørkere farve, da jeg gerne ville fremhæve denne her hulestemning. Vi har også valgt at have lavere til loft i stuen, hvor køkken alrum er stort – med højt til loft, kæmpe vinduer og netop en lidt lysere farve. Farven i stuen hedder Belgian brown 10385 og er også fra lady pure color. I badeværelserne hedder farven 0683 Cashmere. Her har vi samme farve på begge badeværelser, for at skabe en slags rød tråd. Vi synes også bare den står pænt til egetræ og hvid.

Farvekoder på Arthurs værelse og i soveværelset

Her er brunt, dejlig varmt og hyggeligt. Jeg overvejede både lidt en sart lyseblå (som er rigtig pæn sammen med brunlig nips og møbler), men lige nu inden jeg engang får købt nye møbler til børneværelserne – synes jeg brunt spillede bedst. I soveværelset har vi en blå-grøn som jeg synes er meget god sammen med de beige skabe, de brune gardiner og det hvide sengetøj. Men vil vi mangler virkelig noget på væggene i soveværelset og nogle lamper og sådan. Farvekoder – Soveværelse: cityscape 6379 & Arthurs værelser, Embrace 12179.

farvekoder

farvekoder

Entre og bryggers

Farvekoder her: entré: Désert pink 12120 & bryggers: 1929 Muskatnøtt, begge to fra Jotun lady.

farvekoder  

Gardiner

Stofgardiner

Vores gardiner er også fra R2. Vi valgte at få stofgardiner, frem for lameller eller persienner i de store vinduer, fordi vi synes det giver meget mere hygge. Det bagerste lag er tyndt og næsten hvidt, som kan trækkes fra hvis vi ønsker en smule afskærmelse, uden at være helt gemt væk. Jeg forestiller mig at de flagrer smukt i sommervinden om nogle måneder. Det er let og elegant og skaber virkelig hygge. Det brune tunge gardin hænger foran og giver en masse privatliv, skærmer for solen og er godt for akustikken. jeg synes også bare de er enorm pæne sammen. Undergardiner i stue/soveværelse: Pagunette Vera 07. Ydregardiner i stue/soveværelse Pagunette Alcan 268112.

Plissegardiner

I alle andre vinduer/ døre har vi valgt plissegardiner også i lyse farver (med mørklægning på drengenes værelse). Her kommer deres navne: Plissegardiner model Danline – 1615 i stue /køkken. Dessin Honeycomb B52010 som er et dobbeltplisse som også skærmer af for varme på de solrige dage og kan stilles valgfrit i vinduet. Værelser: plissegardiner model Danline 1700 DessinC52012 med mørklægning. En super god mørklægning som næsten lukker 100% af for lys.

 

Rabat på gardiner

R2 har valgt at give jer den vildeste rabat på 40 % – hvis I ønsker at benytte denne, skal I tage kontakt til deres gardinmand Finn på mail eller telefon. Mail: info@r2gardiner.dk  eller telefon: 20803340. Oplys ”Julie Bruun”. Rabatten er gældende til og med april.

gardiner

gardiner

gardiner

Mere boliginspiration

Se også dette indlæg hvor jeg deler lidt mere om vores indretning, om møbler, gulvene, om køkkenet osv. Ellers er der dette indlæg hvor jeg har delt lidt mere om materialerne til vores hus, om de valg vi tog da vi tegnede.

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret