Små glimt fra huset efter indflytning

Indeholder reklame

Små glimt fra hytten, her 2 måneder efter indflytning

Små glimt fra huset

Sikke tiden går, vi har nu boet i huset i 2 måneder og jeg har slet ikke fået delt noget herinde på bloggen fra vores hytte. Sidste gang jeg delte et bolig indlæg så huset sådan her ud! Det var lige inden indflytning, hvor der stadig lå pap og plastik over gulv og køkken. Vi har fået malet, hængt gardiner op, fået sat skabe op, gjort køkken og bad færdigt og ellers bare kommet generelt ganske godt på plads med indretningen.

Her kommer der en masse billeder, lidt svar på de oftest stillede spørgsmål, links til mange af vores sager og et skriv om hvad vi mangler herfra. Håber det kan bruges som inspiration til jer der står i en lignende situation.

viktualierum

Køkken

Vores køkken er fra Form køkken. Vores Ø måler 120*240 og er med fingertappede egetræskuffer og en corian bordplade. Kogenichen er Fenix laminat i sort, også med corian bordplade – indrammet af køl og frys på hver side.

Skabsvæggen er ligeledes i sort Fenix laminat og indeholder et “træk-ud-madskab”, ovne og en dør ind til viktualierummet. Det måler 4,5 m2 og alle hylder herinde er fra Silvan.

Farven på væggen hedder Impression og er fra Jotun lady (Lady pure color)

nybyg

nybyg

Alrum og stue

Vores gardiner er fra R2. Det er stof i de store vinduer og plisse i de mindre. Vores enormt smukke gulv, som vi virkelig elsker er fra Haro. Det hedder HARO Allegro eg Trend NaturaDur lak overflade artnr. 536372. Det er et mat lakeret egetræsparket. De har en visualiserings app, hvor man kan tage billeder af sit rum og så vælge et af deres gulve her til – det er ret smart hvis man er i tvivl om det skal være dette. Så giver det en god idé om hvordan gulvet ser ud i dit hus. Vi er sindssygt glade for det her gulv. Vi synes klart det er en af de ting der gør det skiller sig lidt ud, det giver et lidt mere eksklusivt look til resten af huset. Det er ind til videre overraskende nemt at holde. Vi har det også i køkkenet, hvor man ellers spilder en del, men jeg har bare trit det over med en karklud og so far er der ingen mærker på det.

Møbler

Spisebord er fra Willums, Vitrineskab er fra Unique furniture, lampen er en Le klint, tæppet under bordet er fra Benuta (der er tæppet i stue og på Arthurs værelse i øvrigt også fra, ok billige tæpper til en god kvalitet). Vores sofa er fra Eilersen. Tv-møbel er Lemus. Billedet har Noag tegnet og så har Mybestart fikset det til et stort billede og printet det. Vildt hyggeligt og personligt synes jeg. Er der andet I vil vide, så spørg endelig.

små glimt

små glimt

Soveværelse

Skabene her bliver der spurgt enormt meget til på min Instagram. De er fra Ikea og hedder Pax. Vi har selv “designet dem” ift. at bestemme al indmaden i dem. Sygt lækkert med sådan en 4 meters skabsvæg. De er 236 høje. På væggen har vi Cityscape fra Jotun lady.

små glimt

små glimt

Bad

Jeg har samlet en masse af jeres badeværelsesspørgsmål i indlægget her. Både til klinker, amatør, håndvaskemøbel osv.

Flere billeder senere..

Den sidste halvdel af huset kommer i et nyt indlæg snarest. Vi er ikke helt færdige med børneværelser, der mangler lidt hist og her. Men jeg får lige samlet billeder og et skriv om den halvdel af hytten også.

Hvem har vi byget med

Vi har bygget med dinBoli og det har været yderst tilfredsstillende. De har været her på aftalte datoer, afleveret til tiden og har udført et rigtig pænt arbejde. Det har været fedt at arbejde sammen med nogle, hvor vi har haft så meget at sige selv. I princippet har vi bestemt alting selv, lige fra plantegning til alle små og stor valg. Men de har siddet med rådgivning ift. hvad der er muligt og hvad der vil koste for meget eller er for upraktisk. Så kæmpe anbefaling til dinBoli.

Hvad mangler vi så nu

Vi mangler jo nærmest alt uden for huset, terrasse, hæk og have. Den del glæder jeg mig virkelig også til. Ellers mangler vi en dør ind til soveværelset, her ønsker vi en glasdør – sådan en newyorker dør med sorte rammer. Vi mangler nogle hylder ind til det indhug vi har ved siden af “newyourker døren”. Vi mangler tilpasningsstykker ved skabene, at få malet i bryggers og i alkoven. Ja ellers en masse ting der skal samles og hænges op.

Det er et større projekt at flytte ind og komme helt på plads. Det tager tid, og koster penge. Begge to poster vi snart er løbet tør for 😉 Men jeg viser flere små glimt på min Instagramprofil af hvordan vi kommer mere og mere på plads.

Kommentarer

Vis alle kommentarer (4)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret