Mango ananas drik

Den perfekte sommerdrik har du lige her. Mango ananas drik er virkelig nemt at lave og smager så dejligt. Du skal kun bruge 3 ingredienser – mango, anans og lime. Perfekt lige at servere sådan en kande kold juice ude på terrassen til de kommende (forhåbentlig) varme dage. Snup opskriften nedenfor.

Mango ananas drik

Opskrift på mango ananas drik

 

Jeg elsker kombinationen af mango og ananas. Simpelt, men bare super lækkert. Den er både let sød men også dejlig frisk! Det tager ingen tid lige at lave sådan en kande fyldt med mango ananas juice. Først kører jeg lige frugterne gennem en juicepresser. Så kommer jeg det ned i en kande og blander med saften fra en lime, limeskiver og isterninger – og så fylder jeg resten af kanden med vand. Næste gang vil jeg bruge danskvand i stedet for, så bliver den lidt sodavands-agtig i stedet for.

Skal du lave en lille sommer cocktail, kan du også tilføje alkohol til denne drik. I så fald vil jeg lave den med danskvand og f.eks. gin eller vodka.

Juice med mango og ananas

Opskrift til en kande

Samlet tid

10 minutter

Ingredienser

  • 1 moden mango
  • 1/2 ananas
  • 2 lime
  • fyld op med vand eller danskvand
  • isterninger

Sådan gør du

  • Kom først mango og ananas i en juicepresser
  • Kom det i en kande med saften fra 1 lime. Skær den anden lime i skiver og kom ved.
  • I med isterninger og fyld så resten af kanden op med vand (eller danskvand)

Bedøm denne ret

 

Se hvordan du laver mango ananas drik

Andre opskrifter på hjemmelavet juice

Jeg elsker at have en hjemmepresset juice stående i køleskabet. Har man en juice presser er det så hurtigt og nemt at lave sin egen juice – og jeg synes bare det smager langt bedre end dem man køber. Nedenfor fremhæver jeg lige nogle andre juice opskrifter, som jeg synes er virkelig gode.

 

 

Instagram og TikTok

Måske kunne du kunne tænke dig at følge med på min Instagram og/eller TikTok? På min Instagram-profil deler jeg madinspiration, træningsinspiration – og generelt bare glimt fra min hverdag og familieliv. På min TikTok-profil kan du lade dig inspirere af udelukkende madvideoer. Jeg håber, at vi ses derude! 🙂

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret