Rødbedejuice

Her får du en en virkelig god og nem opskrift rødbedejuice. Juicen er proppet med rødbede, selvfølgelig, og lækre frugter, samt lidt ingefær, som giver juicen en dejlig og kraftfuld smag. Jeg er helt vild med den – håber også, at den falder i din smag!

rødbede juice

Rødbedejuice

 

Forleden dag – eller efterhånden lidt tid siden – delte jeg på Instagram, at jeg havde været i gang med at brygge juice – og de opskrifter skal I selvfølgelig ikke snydes for. Jeg har lavet tre forskellige opskrifter på juice. Den første er netop denne juice med rødbede, æble, appelsin, citron og en stump ingefær. Der er masser af power og smæk på smagen, og farven ikke mindst. Sødmen kommer fra rødbede og æble og så har vi god syre og styrke fra citrusfrugter og ingefær. Mums!

Det er virkelig nemt at lave sin egen juice – og det fede er, at man jo selv bestemmer man hvad man kommer I den. Kom juicen i en flaske og opbevar den på køl i tre dages tid. Man kan også fryse den. Så hvis I f.eks. skal have gæster til brunch og vil byde på lidt hjemmelavet juice, kan I sagtens lave den noget tid før og blot opbevare den på frost.

Rødbedejuice

Opskrift til 3-4 glas

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Ingredienser

 • 1 kg rødbeder
 • 5 æbler
 • 3 appelsiner
 • 1 citron
 • evt. en stump frisk ingefær

Sådan gør du

 1. Klargør grøntsagerne. Jeg skærer dem blot i stykker, så de kan komme igennem min juicepresser og fjerner skralden på citrusfrugterne.
 2. Kør grøntsagen og frugterne igennem
 3. Server med isterninger

Bedøm denne ret

Andre opskrifter på juice

 • Grøn juice med ananas og lime. En juice med spinat og ingefær og æble og selvføgelig ananas og lime. Denne kombination er utrolig god!
 • Gulerodsjuice. Bestående af rødbede, ananas, frisk ingefær citronsaft, og godt med gulerød. Sund og nærende juice.
 • Ingefærshot. Denne kan man både drikke som den er, netop som et shot, eller den kan kommes i din juice. Du kan både finde en meget kraftig version og en lidt sødere version i indlægget.
 • Greenie. Dette er dog ikke en jucie, men en smoothie, som er lavet på avocado, banan, spiant, ananas og citron. Cremet, sund og syrlig – med lidt sødme i smagen også.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret