Sellerijuice

Start din dag med et sådan et grønt glas sundhedsbooster! Sellerijuice er en yderst sund og nærende juice, som jeg synes smager lækkert. Denne sellerijuice er med spinat, æble, appelsin, citron og ingefær. Snup opskriften nedenfor og læs tilmed hvorfor sellerijuice ikke er en dum idé at drikke.

Selleri juice

Sellerijuice

 

Bladselleri er sådan en grøntsag, som skiller vandende. Enten er man til det, ellers er man ikke. Personlig elsker jeg det, og sådan et glas friskpresset sellerijuice er bare sagen. Hvis du vil, kan du også køre den rent ind med blot friskpresset bladselleri. Jeg synes dog det klæder den med til frugt og ekstra smag fra bl.a. ingefær. Som sagt, så består min juice af bladselleri, æble, spinat, appelsin, citron og ingefær. Denne kombination synes jeg sidder lige i skabet. Der er smæk på smagen og mums siger jeg bare.

Du kan have sådan en flaske stående i køleskabet og  evt. starte morgenen med et glas kold, nærende juice. Den kan holde sig et par dage i køleskabet. Alternativt kan du lave en stor protion og blot fryse resten ned.

Sellerijuice

Opskrift til 3-4 glas

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Ingredienser

  • 1 bundt bladselleri (6 stængler)
  • 1 pose frisk spinat (75 g)
  • 4 æbler
  • 4 appelsiner
  • en god stump frisk ingefær
  • 1 citron

Sådan gør du

  1. Klargør grøntsagerne. Jeg skærer dem blot i stykker, så de kan komme igennem min juicepresser og fjerner skralden på citrusfrugterne.
  2. Kør frugterne og grøntsagerne igennem.
  3. Server med isterninger.

Bedøm denne ret

Hvad er sellerijuice godt for?

Sellerijuice er blevet en kæmpe ting rundt omkring og bliver endda omtalt som en “mirakel juice” på det store internet. Men hvad er det så, at selleri er så godt for? Bladselleri indeholder rigtig mange nærringsstoffer som f.eks. vitamin C, vitamin A og folat (som er en af B-vitaminerne). Disse styrker dit imunforsvar, din hud og røde blodceller. Det er ydermere en god kilde til at få mineralet kalium, som er med til at styrke dit blodomløb – og kan sænke blodtrykket. Jeg kunne blive ved, for den er sgu god for mange ting, den grøntsag. Men prøv juicen af, og se om det er noget for dig.

selleri juice

Hvis du vil servere din sellerijuice som en del af en brunch, kan du lure med her – om du kan finde en masse inspiration til din næste brunch.

 

Følg gerne med på Instagram

Jeg delte et lille sneak peak omkring juiceopskrifter forleden dag, og dem var der mange som var vilde efter, at få fingrene i – så de skulle selvfølgelig på bloggen. Kunne du tænke dig at få endnu mere mad/drikke inspiration, kan du følge med på min Instagramprofil. Her deler jeg dagligt glimt af min hverdag som indebærer opskriftudvikling, træningsinspiration og familieliv.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret