Majspandekager med kikærtefyld

Majspandekager med kikærtefyld, et mix på panden af bl.a. de her kikærter, butternut squash, spinat, soltørret tomat og løg. Det smager virkelig godt, mætter og er en glimrende vegetarret. Pandekagerne er glutenfri og lavet på majsmel.

majspandekager med kikærtefyld

Majspandekager med kikærtefyld

Forleden postede jeg en opskrift på majspandekager. De bedste jeg har bagt til dato faktisk. Nu kommer vi til fyldet! Jeg var nemlig sammen med min veninde Stinna, som er vegetar. Derfor må vi altid ud i nogle kødfrie opskrifter når vi er sammen. Stinna var en skat og passe lille Noah, mens jeg biksede en frokost sammen til os.

 

Tøm køleskabet mad

Vi er faste tilhængere af tøm-køleren og Stinna havde derfor suppleret mit køleskab op med kikærter, flødeost og æg. I mit eget fandt vi lidt spinat, soltørret tomater og butternut squash. Wupti kom denne ret til verden og gud hvor er det lækkert.
Pandekagerne kan du finde en opskrift på her. Vi smurte dem med flødeost og stegte alle de andre sager på panden og kom i. Opskriften svarer til fyld til 4 majspandekager. God fornøjelse med det

 

Opskrift på majspandekager med kikærtefyld

Ingredienser

 • 1 dåse kikærter
 • 1/2 glas soltørrede tomater i olie (jeg brugte dem i hele)
 • 150 g frisk spinat
 • 1/2 butternut squash
 • 1 skalotteløg
 • salt og peber

Sådan gør du

 1. Hak de soltørrede tomater i lidt mindre størrelse, fjern skralden af butternutten og skær den i små tern. Rengør spinaten og hak løget.
 2. Kom nu kikærterne og det andet fyld på en pande og steg ved middelvarme
 3. Smag til med salt og peber
 4. Tag en pandekager og smør den med pikantost og kom godt med fyld over på, velbekomme!

Bedøm denne ret

 

DSC06828
majspandekager med kikærtefyld
majspandekager med kikærtefyld
majspandekager med kikærtefyld

Budgetvenlig mad

De her lækre majspandekager med kikærtefyld kan du også finde under vores kategori billig mad. Her har vi nemlig samlet de opskrifter, som er billige at lave. Det gælder også denne ret, da du kan handle ind til hele moletjavsen for 109 kr. Det gælder både majspandekagerne og fyldet (som du finder i dette indlæg). Du kan lave en hulens masse pandekager, når du har handlet ingredienserne. Fyldet i opskriften rækker til 4 pandekager – men du har en del spinat, butternut og skalotteløg tilbage, så hvorfor ikke bare lave en omgang mere. De 109 kr. rækker nemlig meget langt.

 

Andre idéer til hvad du kan fylde i disse majspandekager

 • I stedet for at smøre dem med flødeost, kan du også lave dig en dip eller dressing. F.eks. elsker jeg en guacamole, en tzatziki, en humus eller en klassisk cremefraiche dressing, som jeg bruger i indlægget her.
 • Avocado
 • Laks, jeg bruger varmrøget laks – men almindelig røget laks er også super. Ellers kan du bruge falafler.
 • Salat, agurk, tomater, rød peberfrugt eller andet grønt

 

Andre opskrifter på pandekager og wraps

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge

Kommentarer

 1. Hvor køber du butternut squash? Og hvad kan alternativet være til den hvis ikke man kan finde den ? 🙂

  1. Det gør jeg i Føtex eller Super Brugsen, der har de dem nærmest altid 🙂 Ellers kan sød kartoffel måske bruges.

Vis alle kommentarer (5)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret