Lemus – vores nyeste smukke møbel

Reklame for Lemus

Byd velkommen til vores nyeste stuemedlem: Lemus. Den flotteste højtaler, vi kunne ønske os. Nu har jeg lavet samarbejde med Lemus og det har resulteret i et lille video-interview, som så senere hen har gjort os småkendte i vores lokale Føtex. Haha, vi er nemlig blevet stoppet om det ikke er os der har været med i den-der-lemus-reklame.

lemus

lemus

Lemus, det helt perfekte tv-møbel og højtalere for os

 

For et halvt år siden skrev jeg det her indlæg om indretning til stuen. En masse møbler jeg drømte (drømmer) om der kunne pryde vores stue. Det var alt fra brændeovn og spisestole, til nye højtalere og nips. De højtalere dér som vi drømte om var nemlig nogle Mads havde fundet. Han kom en dag hjem og var helt oppe og køre over de flotteste nye og gode højtalere han havde set, de er bygget ind i en stilet skænk. Så med virkelig god lyd og et stilrent design ramte det os begge! Normalt er højtalere jo måske ikke vanvittigt pæne, men det er de her! De røg hurtigt på ønskelisten og var derfor også med på det her blogindlæg.

Så skete der det at selveste Lemushome (firmaet bag højtalerne) kontaktede os (mig). De havde set det her indlæg og spurgte om min kæreste stadig var oppe og køre over dem, for så kunne vi jo lave et samarbejde. Spørg lige om jeg glædede mig til at stikke telefonen op i Mads’ fjæs og vise ham denne her besked.

 

Det endte ud i et video interview

Det endte så med at Lemus kom på besøg her for en lille måned siden, hvor vi skød en video omkring højtalerne, om os, vores mening omkring dem og hvorfor vores forelskelse netop landede på lige dem. Det kom det denne her video ud af! Som man nok kan høre i videoen er vi begge yderst tilfredse. De spiller bare møghamrende godt. Det er et mega pænt møbel, som jeg faktisk synes er endnu pænere da vi først fik det op end først forventet. Vi er virkelig glade for det og hvis I derude mangler en løsning til manden der går op i lyd og kvinden som går op i design – så kunne LemusHOME været et ret godt bud.

For meget mere teknik snak omkring trådløs High Definition lyd med diverse streaming-tjenester osv. så læs mere på deres hjemmeside.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret