Indretning til stuen, mine drømme og ønsker

Indretning til stuen. I indlægget her har jeg samlet alle mine ønsker og drømme til vores stue. Jeg trænger så meget til fornyelse og har nu fundet en masse ønsker frem. Hvis du mangler inspiration eller et par jule- eller fødselsdagsønsker, kan det være du kan bruge mit indlæg her.

indretning til stuen

Indretning til stuen

Jeg ved ikke om der sidder andre derude i min situation, hvor man fornyligt er flyttet ind i sit nye hjem. Et hjem man længe har ventet på og som man endelig får lov til at indrette. Men så sker det mega belastende at man har brugt alle sine kroner og ører på selve huset, i vores tilfælde på en hulens masse renovering. Så indretningen må være med alle vores gamle møbler og nips. Det er simpelthen så frustrerende at man har det her nye lækre rum, men kun kan indrette med gamle ting man egentlig slet ikke ønsker at hive med videre ind i huset.

 

Drømme og ønsker til stuen

Jeg har her samlet alle mine ønsker og drømme for vores stue. Jeg har sikkert mange flere, som jeg ikke vidste jeg havde. Men her er et udpluk i hvert fald. Om det fungerer som en ønskeliste for mit eget vedkommende, som jeg kan vende tilbage til den dag jeg vinder i lotto. Eller om I kan bruge inspirationen, hvis du skulle stå og mangle indretningsidéer – det ved jeg ikke. Men jeg håber da klart I kan få noget ud af indlægget også. God shoppelyst! Og så lige for god ordens skyld, indlægget er (desværre) ikke sponsoreret. Jeg har købt det hele selv – men hvis du sælger Wegner stole eller andet lækkert, så skal du være så velkommen til at sende mig en (eller 6) ;o)

 

Spisebord og stole

Nu har vi boet her i 8 måneder og vi bytter lige så stille møbler ud og tilføjer lidt nyt. Vi har købt nyt spisebord og jeg har faktisk også bestilt nye spisebordstole. Ikke min førsteprioritet, men nogle lidt billige nogle af slagsen, simpelthen fordi dem vi har nu er så tæt på at knække sammen. Min største spisebordstole-drøm er Y stolen fra Wegner, allerhelst i sort. Men jeg har desværre ikke 6.300 kr. pr. stol. Bordet her er et en kammerat har lavet til os, han er snedker

Vi har lavet billedevægge, igen har jeg en lille drøm om at skifte et par stykker ud med mallerier, så det hele ikke er plakater. Men det må blive på et andet tidspunkt. Her er vores spiseplads lige pt. Se evt. indlægget omkring billedvæggen her og få farvekoden på væggen.

indretning til stuen

indretning til stuen

Indretning til stuen – drømmer om en indbygget reol og eller en brændeovn

På billedet ovenfor har jeg følgende drømme: at få bygget os en reol rundt om vores dør – det ville være vanvittigt smukt. I ved, på hele den væg der hvor kurven står rundt om døren. Sådan én har den nette sum af 15.000-20.000 kr. og bliver derfor ikke aktuel lige pt. Jeg ønsker mig også virkelig meget en brændeovn, allerhelst én bygget ind i skorstenen, så den skal være der hvor den lille kommode og billedet er nu. Men den koster jo også kun små 40.000 kr.

 

Fjernsyn og skænk

Så står vi og ønsker os et nyt TV, et som kan hænges op (vores er så gammelt det kun kan stå på sin grimme fod) – her har jeg egentlig ikke nogen præferencer, Mads er teknik chefen herhjemme. Jeg vil bare gerne have det kan hænges op. Nedenunder TV´et har Mads fundet et møbel med indbyggede højtaler som han er helt skudt i. Det er også ganske pænt, så den hopper jeg gerne med på. Men igen, er det bare alt for dyrt til vores budget lige nu, det koster 15.000 og er dette.

 

Sofa og sofapuder

Så er der sofaen.. Den vi har nu er ganske neutral og man sidder super godt i den, derfor har det ikke stået på førstepladsen ift. indretningsønsker. Men det er klart et ønske anyway. Kravet til vores kommende sofa er at den skal være stor nok til at rumme os alle og den skal være behagelig. Vi har snakket om en i velour eller læder. Måske én i enten en lidt varm farve, sådan lidt rav-agtigt. Ellers måske mere ovre i navy farve. Kom endelig med forslag. Man kunne jo smide lidt varm-farvede puder i den, evt. i velour eller læder.

 

Sofaborde og tæppe

Jeg har også bestilt nye sofabord, et grønt marmorbord fra House Doctor. Under bordet drømmer jeg om et kæmpe stort og dejlig blødt tæppe.

 

Gardiner

Gardiner, dem vi har nu er nogle vi har overtaget da vi købte huset. De er helt sikkert 30 år gamle, de er i hvert fald sygt beskidte (og kan ikke vaskes, da de hænger fast på den skide bøjlestang). De falder ned og er møgirriterende at køre op og ned. Men de er også ret neutrale, hvorfor vi godt kan leve med dem lidt endnu.

 

Har I idéer

Har I nogle tilføjelser på møbler og nips jeg bare må eje, som jeg kan drømme og fantasere om? Det kan også være super fede shops fysisk og allerhelst på nettet (bor jo ikke i København). Fyr endelig løs, tak. Det kunne være fedt hvis vi kunne hjælpe hinanden med lidt inspiration til indretning til stuen

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre mad, træning, familieliv og boligbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage bl.a. mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret