Laktosefri pandekager med choko-peanutcreme

Reklame for Naturi

Laktosefri pandekager som smager fuldstændig som almindelige pandekager. Det er et glimrende alternativ til dig som gerne vil undgå mælk.

laktosefri pandekager
laktosefri pandekager

Tynde laktosefri pandekager

 

Her er en opskrift på tynde og sprøde laktosefri pandekager. En opskrift som er super nem, og hvor pandekagerne fik den perfekte konsistens (ikke engang den første pandekage gik i stykker) de vendte sig lige med et snuptag og smagte skønt . Lidt af salt og kardemomme, uhm. Jeg har bevidst ikke kommet noget sødende i pandekagerne, da jeg i stedet har lavet en chokoladesirup man kan komme hen over. Her blev 12 mælkefrie pandekager.

Laktosefri pandekager

Ingredienser

Pandekager

 • 4 æg
 • 4 dl Naturli soyadrik med vanilje
 • 100 g grahamsmel
 • 100 g hvedemel
 • 1/2 tsk. salt
 • 1/2 tsk. kardemomme
 • 50 g Naturli smørbar
 • 1 spsk. peanutbutter
 • 2 spsk. agavesirup
 • 1 spsk. kakao
 • 5 spsk. vand

Sådan gør du

PANDEKAGER:

 1. Kom alle ingredienserne i en skål
 2. Pisk dejen godt sammen
 3. Steg i ca. 1 tsk smørbar pr. pandekage

 

SIRUP:

 1. Rør alle 4 ingredienser godt sammen og server til dine pandekager
 2. Top desuden med friske bær og hakkede mandler

Bedøm denne ret

laktosefri pandekager
laktosefri pandekager

Samarbejde med Naturli

Jeg er blevet kontaktet af Naturli, om jeg kunne tænke mig at være deres ambassadør, og dermed få lov til at teste deres produkter af og bruge dem i en række opskrifter. Det er lige den slags arbejde som er mit yndlings-arbejde. At udvikle opskrifter med nye sjove produkter. Denne gang er det denne her økologiske smørbar jeg har leget lidt med. Smøren er lavet på raps, kokos, shea og mandel. Den smager meget lig almindelig smør (hvilket er positivt) – så et tip til dig som spiser uden om mælkeprodukter, men savner smør!

For lige at slå fast hvem Naturli er, så er det 100 % plantebaserede produkter, 100 % økologisk. Jeg spiser ikke selv efter nogle principper, da jeg ikke bryder mig om at sætte regler for mig selv. Men derfor kan man jo sagtens vælge til og fra i sin kost, så den gør den dig mest glad og tilfreds. Jeg lever heller ikke 100 % økologisk, men jeg foretrækker det da klart og jeg har da absolut ikke noget imod at spise mere plantebaseret, og på den måde også spise bæredygtigt og miljøvenligt. Derfor kan jeg helt klart stå inde for Naturli og jeg vil glæde mig til at prøve Naturlis produkter af.

 

Andre pandekageopskrifter

Se også mine bedste Rasmus Klump pandekager her samt mine amerikanske pandekager lige her.

 

Fyld til laktosefri pandekager

Som fyld kan du bruge både nutella, bananstykker, flormelis, sukker, en anden type is eller en anden type marmelade eller kompot. Men  is og hindbærmarmelade er min favorit, og jeg foretrækker en klassisk sød vaniljeprikket is. Her kommer lidt forslag til toppings/ fyld:

 

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret