Kaloriefattig madplan #1

Kaloriefattig madplan #1. Forsøger du at skære lidt ned på kalorierne? Så kommer her en madplan, hvor der er fokus på at få et grønt, sundt måltid, der stadig mætter godt. Du kan plukke i retterne, som du har lyst, eller du kan følge hele madplanen.

kaloriefattig madplan

Kaloriefattige madplaner

For et par uger siden spurgte jeg ud på min Instagramprofil ift. mine madplaner. Jeg vil så gerne gøre dem så gode og brugbare som muligt. Derfor har jeg oprettet en masse underkategorier inde i mine MADPLANER. Så man kan finde lige præcis den madplan der passer til én selv. Kaloriefattige madplaner er en af kategorierne.

 

Andre kategorier i madplaner

Der ud over kan du nu finde mine vegetariske madplaner her, budgetvenlige madplaner, madplaner med hurtig hverdagsmad (max 20 minutter), børnevenlige madplaner, glutenfri madplaner, madplaner med fokus på forskellige verdenskøkkener og madplaner lavet med vores egne familiefavoritter. Jeg håber sådan der er nogle af kategorierne der passer jer. Her får I min første i rækken af de kaloriefattige: kaloriefattig madplan #1.

 

Kaloriefattig madplan #1

 

 

Indkøbsliste til kaloriefattig madplan #1

 

Grønt

 • 2 peberfrugter
 • 1 skalotteløg
 • 1 grønt spidskål og 1 rødt spidskål
 • 6 avocadoer
 • 1 æble (gerne lidt syrligt)
 • 1 citron
 • en pose frisk spinat
 • 1 agurk
 • 1 bakke tomat
 • 2 grapefrugter
 • 1 lille vandmelon
 • 1 granatæble
 • frisk basilikum
 • frisk dild

 

Kød/frost

 • 400 g hakket kyllingekød
 • 700 g kyllingelår
 • 1 pakke falafler (jeg bruger dem fra Urtekram på frost)

 

Mejeri

 • 1 stor bakke æg
 • 1 liter mælk
 • 1 blok feta
 • yoghurt naturel eller græsk yoghurt
 • 1 pose med små mozzarella kugler

 

Andet

 • 1 lille dåse majs
 • 1 pose havregryn
 • garam masala, spidskommen, bagepulver, paprika, chilipulver, salt og peber
 • 1 pose mandler
 • 1 pose cashew nødder
 • 2 dåser kikærter
 • 1 pose quinoa
 • brun farin
 • eddike
 • soyasauce
 • olivenolie
 • agavesirup
 • sennep
 • ketchup

 

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til både aftensmad, tilbehør, salater, desserter og bagværk. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret