Indretning af soveværelse

Reklame for Posterstore

Her har jeg forsøgt at komme med lidt inspiration til indretning af soveværelse. Jeg har delt vores farvekode, vores billeder og generelt bare prøvet at vise små glimt af rummet.

Indlægget er lavet i samarbejde med Posterstore

 

Indretning af soveværelse

 

Så fik vi endelig gjort lidt ved soveværelset. Det har længe bare været hvidt på væggene og ingen billeder eller lignende til at pynte. Vi har egentlig fra start vidst at det skulle have en omgang maling og at der skulle pyntes lidt deroppe, men har bare først fået det gjort nu.

Vi har ikke verdens største soveværelse og vi har reelt kun én væg der er høj, hvor vi har plads til et stort klædeskab. Så har vi den modsatte væg, som knap er en væg – det er nemlig her taget går og efterlader os med noget der ligner 1/2 meter høj væg. Vinduet fylder godt på den tredje væg, men til gengæld har vi så den fjerde og sidste væg som sagtens kunne pyntes lidt.

Bjælker og små vinduer

Vores soveværelse er lidt skævt med synlige gammeldags bjælker, små fine vinduer helt oppe under taget og lidt skævvinklede vægge og lofte. Jeg elsker at det ikke bare er firkantet og helt almindeligt. Men det kan være en udfordring at indrette. Dog synes jeg faktisk vi endte med en super god løsning og vi er begge rigtig glade for resultatet

Vi har valgt en mørkegrøn, sådan lidt gammeldags tavle farve, som vi har malet den nederste del af væggen med. Vi har ladet denne her todelte malede væg fortsætte på den anden side af døren, til skabet kommer. Selve farven hedder QUIET CLEARING og farvekoden PPG1145-7, den er fra Dyrup.

 

Billeder til væggen

Billederne vi har hængt op er fra Posterstore. Her gik vi efter noget roligt og behageligt at kigge på, da det trods alt er noget man skal falde i søvn til og noget man skal komme i roligt humør af. Så de her to plakater fra Vee Spers kom i sorte klassiske rammer, som giver en ret fin kontrast til de lyse plakater.

 

 

Posterstore har virkelig mange plakater og virkelig mange rammer, så der burde være noget for nærmest alle derinde. Jeg bruger ofte siden når jeg mangler inspiration og har også både lavet børneværelse med plakater og rammer derfra samt pyntet op ude i min klinik. Det er nemlig også priser de fleste kan være med på. Og med den følgende rabat på hele 30 % er det da med at slå til ;o)

Med koden julie30 kan I få 30 % rabat på plakater (eksklusiv selection-plakater) og rabatten gælder i 14 dage. 

Jeg håber det her har kunne give lidt inspiration. Kommoden er en vi har arvet af Mads farmor. Lampen er fra Kizu. Vasen er fra genbrug og bøgerne er faktisk nogle jeg er medforfatter på. Vores sengetøj er (ret gammelt) og fra HAY. Arthurs seng skal gerne snart ud og bo i børneværelset, når han ikke længere vågner i løbet af natten. Men det er en Sebra seng.

indretning af soveværelse  indretning af soveværelse indretning af soveværelse

Kommentarer

Vis alle kommentarer (4)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret