Billedvæg på børneværelse

Reklame for Posterstore

Billedvæg på børneværelse, i indlægget her viser jeg lidt glimt fra ungernes værelse. Jeg har valgt lidt forskellige plakater ud og lavet en billedvæg.

billedvæg på børneværelse

billedvæg på børneværelse

Billedvæg på børneværelse

 

Jeg har modtaget en masse smukke plakater og rammer fra Posterstore, og har nu fået hængt lidt op på drengenes værelse. Jeg har lavet en mindre billedvæv til dem med 6 billeder i forskellige størrelser og med forskellige rammer. Dog er alle plakaterne sådan lidt blålige i det, hvilket jeg synes giver lidt ro i det ellers lidt rodede / mixede univers en billedvæg netop kan give. Jeg vil gerne at børneværelset skal være hyggeligt og barnligt og indbyde til leg og kreativitet. Men samtidig vil jeg også gerne skabe lidt ro over det – da de også sover i rummet. De plakater jeg har valgt, synes jeg virkelig er fine og lever op til begge mine krav. At mikse lidt guldrammer med sorte rammer samt komme et passepartout i nogle af dem giver et vildt fint look synes jeg.

Jeg har selvfølgelig selv udvalgt de posters og rammer jeg bedst kan lide (ikke noget problem), men jeg har faktisk også SELV hængt det op. Og det kan godt være dig der læser med er en ørn med en boremaskine og et vatterpas. Men ikke jeg! Så jeg fik lige en smule undervisning af Mads i hvordan man borer, bruger rawplugs, vælger skruer og alt det der og har nu selv præsteret at få denne væg til at se ganske fin og hyggelig ud. Så håber I kan bruge det, inspiration til en billedvæg til børneværelse

Med koden julie30 kan I få 30 % rabat på plakater (eksklusiv selection-plakater) og rabatten gælder i 14 dage. 

billedvæg på børneværelse billedvæg på børneværelse   inspiration til børneværelse

Se også vores billedvæg i stuen, eller kig med i hele huset – på denne housetour. Jeg har delt en del boligindlæg fra hytten her, så hvis det har interesse, er I velkomne til at snuse rundt.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret