Idéer til julefrokosten

Idéer til julefrokosten

 

Så er julefrokosterne vist ved at være godt i gang, og måske du står og mangler lidt opskrifter til julebordet. Jeg har her samlet lidt af mine mest julede opskrifter. Når vi holder julefrokost i min familie, står menuen altid på rugbrød med alt muligt låågsus pålæg. Mine favoritmadder må være en sildemad med en god hjemmerørt karrysalat, et æg og lidt agurk og tomat. En fiskefilet med den samme skønne karrysalat og masser af citron er også at garantere på min tallerken. Her ud over er jeg ret vild med min mormors frikadeller og så selvfølgelig de klassiske tarteletter. En ting er dog også sikkert, min tallerken bugner med skønne kålsalater (det er ofte dem jeg medbringer til gildet)

Jeg har som sagt samlet lidt til jer her af idéer til julefrokosten, håber I kan bruge opskrifterne. Rigtig god fornøjelse og hyg jer alt hvad I kan i denne skønne juletid.

 

Idéer til julefrokosten

 

Salater:


Søde julesager:

Nyhedsbrev

Modtag mine nyhedsbreve helt gratis. Jeg sender en madplan ud hver weekend, som er proppet med grønne nemme familieretter samt indkøbslister. Tilmeld dig her 

Følg også meget gerne med på min Instagram, hvor jeg også deler en masse mad, opskrifter og inspiration til en grønne hverdag.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret