Akupunktur i Silkeborg

Akupunktur med speciale i gravide og fertilitet

 

Jeg er på barsel pt. og resten af 2023. 

Akupunktur er simplethen så fantastisk. Det er den fedeste uddannelse jeg har taget, da det virkelig kan kigge ind i det hele menneske og rette op på ting man ikke troede var muligt. Når jeg har behandlinger, starter jeg altid ud med en lang samtale / undersøgelse – hvor vi finder frem til ubalancer. Alle har noget, så der skal nok være nogle ting man kan rette op på. F.eks. kan man have stagnationer, mangle flow, have blodstagnationer, for lidt energi, for meget fugt og slim i kroppen, for meget/lidt varme eller kulde i kroppen osv. Det prøver vi sammen at finde frem til ved at jeg spørger ind til symptomer, jeg laver også tungeanalyser, da man ligeledes kan læse rigtig meget ud fra ens tunge.

Så retter jeg ellers op med akupunkturen. Nåle der kan skrue op og ned for ovenstående, løsne op, give flow, skabe ro til hovedet osv. Jeg håber meget du har lyst til at give det en chance, du vil blive overrasket!

AKUPUNKTUR I SILKEBORG

Til den første behandling er der sat 75 minutter af og den koster 750 kr. Her vil vi bruge god til på at snakke om dig og komme dine symptomer og ubalancer til livs. Desuden vil du selvfølgelig også få en behandling den første gang. De næste gange er der sat 45 minutter af og her koster det 500 kr. pr. gang. Til gravidgener som kvalme, træthed og den slags koster behandlingen dog kun 500 kr, selvom det er første gang. Her vil der nemlig også være sat 45 minutter af. Jeg har også et klippekort på 5 gange der koster 2250 kr.

 

LÆS OM HVORFOR AKUPUNKTUR ER SÅ FANTASTISK LIGE HER

Jeg beskæftiger mig primært med gravide, kvinder der har født samt kvinder der ønsker at blive gravide. Men min kalender er åben over for andre typer behandlinger også. Mine to hyppigste behandlinger:

 

Fertilitetsbehandling

Min erfaring har vist, at akupunktur øger chancerne for graviditet væsentligt, idet akupunktur afbalancerer kroppen og øger blodgennemstrømningen især i livmoderen. I kinesisk medicin kigger man rigtig på det hele menneske og anskuer ubalancerne med en meget holistisk tilgang.

Der kan være så mange årsager til at man har svært ved at blive gravid. Det er noget vi starter med at snakke om, så jeg finder ud af hvilke ubalancer der er i lige din krop.

Det kan også være man har været gravid og har mistet nogle gange. Det er en anden form for ubalance, som også kan rettes op på, så du bliver “bedre” til at holde på fosteret

 

Akupunktur til gravide

Nogle af de klassiske gravidgener er kvalme, manglende appetit og madlede, træthed og manglende overskud, tristhed. Oppustet og spændt mave, konstant tissetrang, konstant tørst og tør mund, opkast og sure opstød.

Du må meget gerne skrive en kommentar med hvad du ønsker behandling for. På den måde kan jeg forberede mig bedst muligt.

Obs. afbestilling skal ske senest 24 timer inden behandlingens aftalte tidspunkt. Overskrides tidsfristen opkræves beløbet.

Hvis du skulle have lyst til at prøve akupunktur i Silkeborg, kan du booke din tid her

Kontakt: juliebruuns@gmail.com

Min adresse i Silkeborg er Borgdalsvænget 21, 8600 Silkeborg. Her har jeg åben alle hverdage 8.30-15. Tirsdag til 17.