HVERDAGSAFTENSMAD

KØB BOGEN HER

HVERDAGSAFTENSMAD – vores nye kogebog

 

Yes, endelig kom vores kogebog hjem og I kan nu få fingrene i et eksemplar. Denne kogebog HVERDAGSAFTENSMAD består af over 130 opskrifter på aftensmadsretter. Vi har samlet alle vores kræfter og lagt dem i 100 % aftensmadsopskrifter. Vi har nemlig skraldet morgenmad, frokost, dessert og hvad der ellers ofte er i kogebøger fra, og koncentreret os om aftensmadsmåltidet.

Så det sidste år har vi arbejdet intens med at finde på, handle ind, lave mad, teste af, smage til, teste lidt mere, skrive, smage, lave om, skrive lidt mere, rette og teste lidt mere. Vi er SÅ glade og SÅ tilfredse med resultatet.

 

Christina og jeg

Bogen har jeg denne gang lavet sammen med min makker Christina. Christina arbejder også som en del af Juliebruun-teamet, hun er en haj til tekster især – så det er hende der har skrevet rigtig meget i denne her bog. Vi har begge to lavet maden og fundet på opskrifterne. Christina er nemlig også svært begejstret for både at lave mad og spise mad.

 

Type opskrifter I kan finde i “Hverdagsaftensmad”

Jeg synes ærligt denne her bog stikker de andre bøger jeg tidligere har lavet. Vi er mega stolte af den og synes den indeholder sindssygt mange gode opskrifter. Alle opskrifter vi selv bruger igen og igen. Opskrifter som vi har manglet! Opskrifter som indeholder en masse grøntsager, som er nemme og hurtige. Opskrifter som kan laves med råvarer fra det lokale super marked. Opskrifter og retter som er familievenlige, noget for både børn og voksne. Her kan alle være med og vi håber I vil elske bogen lige så meget som vi selv gør.

 

Bogens indhold

Her er et afsnit med salater, masser af salater (22 styks). Så er der opskrifter på kylling, fisk, vegetariske alternativer og andet man kan servere sammen med sine salater. Der kommer en masse opskrifter på sandwich, vafler og wraps. En masse gryderetter og mad i fad, pastaopskrifter, pizzaopskifter, burger, tilbehør, dips og dressing. Ja virkelig meget nemt og lækkert hverdagsmad.

 

Køb “Hverdagsaftensmad” her

Bogen kan du få her for 295 kr. Den indeholder som sagt 130 opskrifter på aftensmad, fordelt over 317 sider.

 

Billeder fra bogen

hverdagsaftensmad

salat

hverdagsaftensmad

hverdagsaftensmad

hverdagsaftensmad

Vi håber virkelig meget at I har lyst til at eje et eksemplar og at I bliver glade for bogen og finder en masse ny inspiration.

Kærlig hilsen Christina og Julie

PS. Find også inspiration til nem aftensmad med masser af grønt her på siden, www.juliebruun.com.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret