Min kommende bog

Min kommende bog. I dette indlæg har jeg forsøgt at fortælle lidt om mine tanker bag min kommende bog. Bl.a. om det skal være en elektronisk bog eller en fysisk bog

min kommende bog

Min kommende bog

 

Egentlig er ovenstående billeder lavet til min e-bog, som skulle komme ud her i januar. Men umiddelbart er projektet en smule aflyst. Mest af alt fordi jeg hellere vil lave endnu en fysisk bog. Jeg gik i gang med det her e-bogs projekt i november og fik produceret en hulens masse opskrifter hertil. Men hele vejen igennem kunne jeg ikke lade være med at forestille mig billederne i en rigtig bog.

 

Min første kogebog

Den første kogebog jeg lavede sammen med Stinna, blev vi aldrig rigtig tilfredse med. Vi synes ikke vores billeder blev lyse og skarpe nok, da først vi stod med bogen i hænderne. Redigeringen og det grynede papir i bogen trak billederne så meget sammen, at de blev utrolig mørke og grumsede i det. Så den der tilfredshedfølelse og stolthed, sådan helt ind i hjertet, manglede vi lidt. Det var stadig enormt vildt og rørende endelig at se bogen efter 1 års arbejde. Men vi snakker stadig om, at det er drømmen at stå med én man også er virkelig virkelig tilfreds med hele vejen rundt.

Så da jeg startede med alle de her opskrifter til ebogen, væltede minder fra dengang vi skød billeder til HVERDAGSFAVORITTER ind over mig. Hele processen i at planlægge, handle, lave mad, tage billeder osv. Og jeg fik virkelig meget lyst til at give den fysiske bog endnu et skud.

 

Fysisk bog frem for e-bog

Det her med at stå med et produkt i sine hænder, en rigtig bog man kan bladre i med store klare billeder. Det her med at begrænse sit skærmbrug en smule, og i stedet kigge i en bog. Det her med ikke at blive forstyrret af reklamer, eller at telefonen går ud midt i det hele, så man skal vaske hænder inden man kan finde den frem igen. Alt det her taler for at lave en fysisk bog i stedet. Altså, jeg må hellere lige slå fast at det her med at se en opskrift på en skærm jo også til tider er rigtig smart. Altså når opskriften kommer fra juliebruun.com selvfølgelig, haha – så bliv endelig også ved med det ;o) Jeg vil heller ikke afvise at der kommer ebøger i fremtiden fra min side. Men lige nu er min drøm nok mere en rigtig bog.

 

Forlag eller på egen hånd

Jeg tog derfor fat I min veninde Ane som er hammergod til layout, grafik, design og den slags. Hun vil meget gerne være med ind over projektet. Så nu er jeg gået lidt i tænkeboks ift. om jeg skal igennem et forlag igen, eller denne gang klare det på egen hånd. Fordelen ved et forlag er at de står for rigtig meget. De får bogen sendt i tryk, betaler dette og sørger også for at få bogen ud i butikker, på nettet osv. Men ulempen er så også at jeg kun tjener en lille del (som i – en meget lille del). Så nu overvejer jeg at smide en masse penge i det selv fra start. Forhåbentligt kan det hives hjem igen, og min eneste udgift bliver min venindes løn samt råvarer osv. Det er jo lidt et sats for mig, men da jeg spurgte jer søde læsere på min Instagram, svarede næsten 80 % af jer at I stemte for en fysisk bog.

 

Bogens indhold

Bogens tema kommer til at være sundhed og travl hverdag i kombination. Altså noget omkring hvordan man får en travl hverdag til at gå hånd i hånd med en sund hverdag. Jeg vil dele lidt omkring hvordan jeg forbereder mit køkken ift. indkøb, køleskab og køkkenskuffer. Hvad man kan fylde op med, så de sunde valg gøres lige så nemme og fristende som de usunde. Så kommer der en masse opskrifter og idéer til nem og sund morgenmad, frokost og madpakkeidéer, aftensmad, salater, grønt tilbehør og sundere søde sager. Jeg vil desuden dele lidt omkring træning, primært hjemmetræning. Så det igen bliver med fokus på en nem og travl hverdag ofte med børn på armen. Øvelser man kan lave på stuegulvet, med eller uden sine unger. Til sidst har jeg tænkt på at samle nogle madplaner i bogen, hvor de er sat sammen ud fra opskrifterne der i. Hvor en tilhørende indkøbsliste også kommer med.

 

Stil og tanker omkring min kommende bog

Mine tanker omkring bogen er at det bliver én som kun Ane og jeg laver. Dvs. jeg selv tager billederne, styler og redigerer. Selve træningsbillederne skal jeg nok lige have hjælp til, men alle madbillederne vil jeg selv tage. Det betyder så også at de ikke bliver professionelle, men mere i min egen stil. Billeder som er præcis som dem jeg i forvejen tager og deler herinde.

Så nu drømmer jeg om den dag, hvor jeg kan se alle de her opskrifter, træningsøvelser, madplaner mm. i en trykt bog. En bog Ane og jeg har lavet. En bog som jeg vil være virkelig stolt af, og som jeg vil sælge på mine egne medier. Jeg håber sådan at bogen vil falde i jeres smag også, og give jer en masse inspiration til en sund hverdag med hjemmetræning og nemme grønne opskrifter.

Og så lige et kig på lidt flere billeder til bogen..

min kommende bog min kommendebog

Kommentarer

  1. Jeg syntes dine opskrifter er spændende og geniale så køber gerne en kogebog. Syntes det er nemmere end hele tiden at slå op og tage billedet af opskrifterne. Har lige prøvet toast og romkugler. Helt fantastiske opskrifter. Ville dog gerne kunne se hvor mange kalorier der er i en portion. 👍👍

    1. Hej Karin. Åh mange tak skal du have. Dejligt at du kan bruge det. Jeg kommer desværre ikke til at angive kalorieberegning. Mest af alt fordi jeg ikke er fortaler for at tælle den slags. Jeg går op i sundhed og at give kroppen en masse god næring. Men mange madvarer indeholder jo masser af kalorier (som avocado, nødder, kerner, god olie, laks) og er super sunde og gode for os alligevel. Så opskrifter med mange kalorier er jo ikke nødvendigvis “dumme”. Jeg synes også det fjerner hele nydelsen af mad ved at tænke over kalorier. Så det er ikke noget jeg ønsker at tilføje til mine opskrifter. Håber det giver mening 🙂

  2. Jeg køber sjældent kogebøger, men jeg er nødt til at eje din. Tak for din naturlig tilgang til mad og sund livsstil. Det er dejligt med inspiration, der ikke koster en formue. God arbejdslyst, jeg glæder mig til at se bogen.

  3. Kære Julie
    Jeg var så en af de 20 % der stemte for ebog, men ovenstående er jo helt vildt gode tanker. Jeg forstår dig, og vil bare sige go for it. Jeg vil meget gerne købe den af dig, her på siden, ig ikke fra et forlag. Go for it 🙂

    1. Hej Mia. Mange mange tak for din kommentar og støtte 😀 Dejligt jeg kan regne med dig.

Vis alle kommentarer (6)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret