Housetour og lidt om hvad vi har fået gjort ved huset

Hej med jer. I indlægget her vil jeg vise jer lidt rundt i vores hjem, en såkaldt housetour. Jeg håber I synes det kunne være hyggeligt, – vi har lavet en hel del ved huset. Jeg fortæller lidt undervejs hvad vi har lavet.

housetour

housetour

Housetour

 

Det er ved at være længe siden jeg har delt lidt billeder af vores hus, og så alligevel ikke. For et par uger siden delte jeg lidt oppe fra drengenes værelse. Men ellers.. Huset har jo fået en ret stor omgang sidste år. Vi overtog nøglerne februar 18 og gik ellers i gang med at rive vægge, lofte, gulve, det gamle køkken, det gamle badeværelse og toilet samt det gamle bryggers ned.

 

Kælder

Hele kælderen er gravet ud, så vi fik højere til loft, nye gulve med gulvvarme er støbt, vægge og lofte blev pudset op igen, der blev malet, sat nye døre i, sat nyt bryggers i og nyt toilet.

 

Stueplan

På stueplan blev der væltet en væg ind til køkkenet, så vi åbnede åopog lavede et stort køkkenalrum. Et nyt køkken blev sat i. Den gamle dør ned til kælderen blev muren op og i stedet bankede vi hul ned fra gangen, så man kunne gå ned til kælderen der. En gammel dør i mellem gang og entre blev væltet, væggene og loftet blev pudset, der er lagt spot ind i både køkken, bad, over trappen, i begge værelser oven på og i gangen. En ny hoveddør er sat i, trappen ned til kælderen har fået en ordentlig tur.

 

Førstesal

På førstesalen er alle indvendige vægge væltet og badeværelset blev lavet på ny med gulvvarme også. Der er åbnet op til kip og loftet er lavet indvendigt. Der er åbnet op ud til skakten og væggene er sat op på ny. Bjælkerne er slebet og gulvene er lappet.

En ret stor omgang som tog os (vores håndværkere) lidt over 1/2 år. Slut juli 2018 flyttede vi ind, dog med en ufærdig kælder, gang og endda også køkken. Vi boede den bordplade og håndvask de første uger.

I indlægget her deler jeg en masse billeder af huset som det ser ud nu. Hvis du bliver nysgerrig i hvordan det mon så ud ved overtagelse og under selve renoveringsprojektet, kan du kigge med her. Gangens store forvandling som kan ses her. Samt køkkenets forvandling, det kan ses her. I begge indlæg skriver jeg mere detaljeret om hvad vi har foretaget i rummene og hvor de forskellige materialer er fra. Jeg er desuden i gang med at skrive på lidt lignende indlæg over de andre rum også.

Håber det kan bruges og måske inspirere til den renovering nogle af jer kunne stå overfor. Tak fordi I kigger med. Nu til den der housetour

 

〈 Soveværelse〉

〈 Badeværelse 〉

〈 Drengenes værelse 〉

〈 Trapper og gang 〉

〈 Stue, køkkenalrum 〉

housetourhousetour

〈 Housetour fortsætter i kælderen. Trappe ned til kælderen 〉

housetour housetour

〈 Toilet i kælderen, husets mindste rum 〉

housetour

〈 Værelser i kælderen, det ene bruger vi som gæsteværelse og det andet som trænings- og arbejdsværelse. Vi mangler stadig lidt i kælderen, nogle rør der skal dækkes og generelt bare lidt mere indretning – her ses det ene værelse 〉

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre mad, træning, familieliv og boligbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage bl.a. mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret