Crispy skumbarer

Her finder du en opskrift på en vanvittig lækker snack – crispy skumbarer. Den perfekte blanding af knasende konsistens i bunden samt blød og chewy i toppen. Jeg lover jer de smager så godt! Super til både hyggestunder derhjemme (endnu bedre med en kop kaffe til) og til at imponere gæsterne. Snup opskriften nedenfor.

Crispy skumbarer

Crispy skumbarer

Opskrift på crispy skumbarer

 

Måske du så at jeg delte de her banditter på min Instagram forleden dag? Nu har jeg fået skrevet opskriften ind – for de fortjener da bestemt også at blive delt her. MUMS siger jeg bare.. Crispy, snasket bund af bl.a. rice krispies, cornflakes, peanuts og peanutbutter, toppet med smeltet skumfiduser samt mørk chokolade. Det er utrolig nem no-bake-cake, som blot skal i køleskabet for at sætte sig. Der er dermed ingen bagetid, så de kan hurtig smækkes sammen og klar være klar til servering.

Crispy skumbarer

Ingredienser

Bund

 • 2 dl Rice Krispies
 • 1 dl cornflakes
 • 1 dl salte peanuts
 • 1/2 dl lys sirup
 • 1 dl peanutbutter
 • 1 spsk. vaniljeessens
 • 1 nip salt

Øvrige

 • 200 g skumfiduser
 • 100 g mørk chokolade + 1 spsk. kokosolie

Sådan gør du

 1. Kom alle ingredienserne til bunden i en skål og bland det godt sammen
 2. Pres det ud på et stykke bagepapir (du kan evt lægge et andet stykke bagepapir over, så du undgår at få fedtede fingre).
 3. Kom bunden på frys imens du gør klar til næste lag: smelt skumfiduser, enten i mikrobølgeovnen eller i en skål over vandbad. Pres det over bunden. Det er noget klistret stas, så jeg lægger igen bagepapir over og presser på dette.
 4. Kom atter på frys imens chokoladen smeltes sammen med kokosolie.
 5. Hæld dette over skum-laget og kom nu på køl. Når det har sat sig, skæres det ud som barer.

Bedøm denne ret

 

Se her hvordan jeg laver de her lækre crispy skumbarer

Her kan du lynhurtigt se hvor nemt det faktisk er, at lave sådan en omgang crispy skumbarer. Min opskrift gav 15 barer, men du kan blot lave lige den størrelse du synes.

Se her andre opskrifter på smagfulde søde snacks

Er der noget bedre end lige at nyde en lille sød snack til eftermiddagskaffen? Jeg gør det i hvert fald selv reet tit – alt med måde, ikke? 😀 Her nedenfor fremhæver jeg nogle at mine andre opskrifter på lækre snacks, som man med fordel kan servere for gæsterne eller blot lige for at stille den søde tand.

crispy snacks

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret