Børneværelse

Børneværelse – her finder du lidt inspiration til indretning af sådan et. Jeg har delt farvekoden på væggen, og hvor de forskellige ting er fra. Håber det kan bruges.

børneværelse

børneværelse

Børneværelse – en lille makeover på drengenes værelse

 

Jeg har i lang tid nu gerne ville have lidt mere varme ind på ungernes værelse. Det har været ret koldt med den tidligere blå farve og de mange hvide møbler. Så omkring Noahs fødselsdag besluttede jeg at lave en lille overraskelse for ham. Det er lidt svært at lave det til en stor overraskelse, når nu han er hjemme det meste af tiden. Så han var godt klar over at jeg var ved at male, og han var også med oppe og vælge farven. Men resultatet med de nye billeder osv. var lidt en overraskelse.

Farven på væggen hedder Metameri 4387 og er fra Flügger. Jeg er vildt glad for den, jeg synes den er dejlig varm og lidt chokoladeagtig.

Se dette indlæg for at lure på værelset før

Bordet og de små stole fik han i fødselsdagsgave, og det er af mærket Flexa Play. Jeg drømmer om et noget mere farverigt rundt tæppe under det. Stadig stort og blødt. Af samme mærke købte jeg efterfølgende boghylden der hænger henne ved trappen.

De gule reoler har jeg planer om at male i den samme brune farve som væggen, så det matcher.

børneværelse børneværelse   børneværelse

Stigereolen havde vi i forvejen, men jeg har købt nye opbevaringskasser til legetøj. Det er som om at alt det legetøj, bøger mm roder helt vildt og virkelig hurtigt. Så nu håber jeg det her kan skabe en smule mere orden. Plakaterne er købt hos Juniqe, jeg fandt blot rammer i Føtex her til. Dog har alle 3 plakater nogle lidt underlige mål, så jeg var nødt til at klippe lidt i dem.

For mere boliginspiration, lur med på mine andre indlæg

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse madbilleder, træningsinspiration, øjeblikke fra hverdagen og lidt boligbilleder. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret