Vegetar sandwich med burrata, tomatsauce og grillet aubergine

Reklame for Hatting

Her finder du en opskrift en virkelig lækker vegetar sandwich med burrata, krydret tomatsauce, grillet aubergine og tomat. Virkelig en god kombination som bare smager mega godt. Sandwichen er helt perfekt snasket – sådan som jeg bedst kan lide den. Jeg håber også at denne her opskrift falder i jeres smag!

Vegetar sandwich med burrata

Opskrift på vegetar sandwich med burrata, tomatsauce og grillet aubergine

 

I har måske set denne her sandwich på min Instagram for et par uger siden. I samarbejde med Hatting lavede jeg en sandwich opskrift med deres nye geniale sandwichbrød. Det blev så denne vegetarsandwich jeg fik kreeret, og jeg synes da også den fortjener en plads her på bloggen! For hold nu op den blev god – måske I har lyst til at prøve den også? Her kommer opskriften i hvert fald.

 

Sandwich med burrata, tomatsauce og grillet aubergine

Opskrift til 2 sandwiches

Samlet tid

15 minutter

Ingredienser

 • 2 sandwichbrød
 • 4 spsk. krydret tomatsauce
 • 1 kugle burrata
 • 2 små håndfulde rucola
 • 2 skriver grillet aubergine
 • 4 skiver tomat

Krydret tomatsauce

 • 1 løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 spsk. balsamico
 • 1 spsk. sukker
 • 1 dåse hakket tomat
 • lidt chili, paprika, salt og peber

Sådan gør du

TOMATSAUCE

 1. Hak løget fint og pres eller hak hvidløg
 2. Svits det af i olie
 3. Kom balsamico og sukker ved og rør rundt
 4. Kom hakket tomat ved og smag til mad chili, paprika, salt og peber

 

SAML SANDWICHEN

 1. Start med at skær aubergine i skiver og grill den på en pande eller grill
 2. Kom den krydrede tomatsauce på under’ne efterfulgt af en halv kugle burrata
 3. Kom så en lille håndfuld rucola, en aubergine og to skiver tomat på hver
 4. Luk sandwichene og grill dem i en panini

Bedøm denne ret

 

Se her hvordan jeg laver denne her lækre vegetarsandwich med burrata

Få et hurtigt overblik over hvordan jeg lige laver sandwichen. Det eneste som skal tilberedes er tomatsaucen og så skal auberginen lige grilles af på en pande. Ellers er det bare at samle sandwichen og komme den i en paninigrill, så den bliver helt perfekt sprød udenpå. Mums!

 

 

Mangler du inspiration til frokost opskrifter?

Se her mine forslag til hvad du ellers kan servere for dine frokostgæster, udover denne her vegetarsandwich, som jeg bestemt også anbefaler. Her er lidt forskelligt – fra sandwich, til frokostsalat og wrap.

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min Instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Her deler jeg også hverdagsglimt fra familieliv og hvad der ellers tilhører. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge. Madplanerne indeholder en komplet indkøbsliste.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret