Sandwich med laks, agurk og dilddressing

Reklame for Hatting

sandwich med laks

Opskrift på sprød sandwich med laks

 

Denne opskrift på lækker smagfuld sandwich med laks, agurk og dilddressing har jeg lavet i samarbejde med Hatting. De har nemlig lanceret nye geniale sandwichbrød som kommer i to varianter. I denne opskrift har jeg brugt den lette og og luftige havre variant – ellers har de også en kerneholding original sandwich klapper. Virkelig noget lækkert brød som bare er helt perfekt til madpakken, frokost, picnic – eller aftensmad.

De her sandwichbrød er perfekte til at riste inden man bygger sin sandwich, ligesom jeg har gjort i denne opskrift. Ellers kan du komme alt fyld i inden og så riste den efter – det kunne f.eks. være oplagt hvis du har kommer ost i, som lige skal smelte. Brødene er pre-sliced, så det kunne faktisk ikke blive nemmere lige at smække sådan en omgang sandwich sammen til frokost, til madpakken, når man skal på picnic mm. Her får du så mit bud på en sprød sandwich med laks, avocado og dilddressing.

Jeg har som sagt først ristet brødene i en paninigrill, så de bliver helt perfekte sprøde. Dernæst kommer jeg most avocado på, så den bliver lækker snasket. Så kommer jeg spinat, laks og dilddressing på. Og så lidt agurk og tomat til sidst. Rigtig café-agtig-følelse synes jeg selv. Mums!

Sandwich med laks, sprødt grønt og dilddressing

Opskrift til 2 sandwiches

Samlet tid

15 minutter

Ingredienser

 • 2 sandwich brød
 • 1 avocado
 • lidt flagesalt
 • 2 håndfulde frisk spinat eller rucola
 • 2 stykker laks
 • 6 skriver agurk
 • 2 skiver tomat
 • 2 spsk. dilddressing

Sådan gør du

 1. Rist dine sandwichbrød som det første
 2. Mos en halv avocado på under’ne og drys med flagesalt
 3. Kom en håndfuld spinat, et stykke laks og lidt dilddressing oven på
 4. Top dernæst med agurkskiver samt tomatskiver
 5. Kom lidt dilddressing på over’en og luk sandwichen

Bedøm denne ret

 

Se her hvordan jeg samler denne sandwich med laks

Her kan du lige lynhurtigt se hvor dejligt nemt det er, at lave laksesandwichen. En sandwich med få ingredienser, som bare smager virkelig dejligt!

Vild med laks? Prøv mine andre lækre opskrifter på frokost med laks

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min Instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Her deler jeg også hverdagsglimt fra familieliv og hvad der ellers tilhører. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge. Madplanerne indeholder en komplet indkøbsliste.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret